|
Nu esti logat.
Posibile probleme ?#1 2011-09-01 19:17:11
Posibile probleme ?Buna ziua.Mi-am facut un TSH si valoarea mi-a iesit 2.59 mU/ml cu interval de referinta : 0.4 - 4.3. Am avut ceva dereglari de ciclu si m-am si ingrasat 20 de kg cam de 2 ani incoace. Am luat anticonceptionale 1 an si jumatate, 1 an am luat Marvelon 28 si apoi jumatate de an Logest. Cineva mi-a recomandat analiza asta, sppunandu-mi ca as putea avea ceva probleme cu tiroida.Ce parere aveti? E buna sau...mai necesita ceva investigatii? MULTUMESC Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #2 2011-09-01 20:24:45
Re: Posibile probleme ?Este in limite, deci e normala. Te sfatuiesc sa mergi sa vizitezi un endocrinolog. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-09-02 09:01:30
Re: Posibile probleme ?
cu tiroida nu pari a avea problele...eu insa as investiga ovarele prima data.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|