|
Nu esti logat.
Analize-test papanicolau#1 2011-08-25 11:10:36
analize-test papanicolauVa rog, daca se poate, sa-mi explicati si mie diagnosticul si ce trebuie sa urmez.Mentionez ca am facut testul ca urmare a unor cicluri repetate, eu avand toata viata ciclul normal la 28 de zile. Offline #2 2011-08-25 14:06:56
Re: analize-test papanicolaueu nu stiu sa-ti interpretez rezultatul, mai asteapta pareri. asta pana ajungi la medic, caci e evident ca el trebuie sa-l interpreteze. Offline #3 2011-08-30 08:40:56
Re: analize-test papanicolauEu chiar m-am asteptat sa raspunda cineva!!!!!!!!!!!!! Offline #4 2011-09-02 09:13:35
Re: analize-test papanicolau
in realitate insa, asta nu e un cabinet medical virtual cu adresabilitate pe populatia care doreste consultatii medicale gratuite ci un forum care functioneaza prin efortul benevol al unor oameni buni, care fac asta in timpul lor liber si in limita competentelor si cunostintelor lor. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|