|
Nu esti logat.
Ma doare zona coccisului. Flegmon, furuncul, inflamare?#1 2011-09-02 19:57:49
Ma doare zona coccisului. Flegmon, furuncul, inflamare?De la o pozitie incorecta pe scaun (am stat cam o ora cu osul coccis pe marginea lui), mi s-a inflamat zona respectiva. Am facut febra, am avut mancarimi in zona aia, am fost la spital, m-au consultat mai multi medici. Unul dintre ei mi-a spus ca am un chist (un chist... nu restin exact denumirea completa) si ca trebuie sa ma opereze in faza de abces. Am intrebat daca e cazul sa-mi dea ceva pastile (el spunand ca nu se apuca de acum sa ascuta bisturiul, ca trebuie sa astept sa colecteze; numai ca eu nu pot sta asa, fara sa iau nimic) In plus, mi-a zis ca nu are nicio legatura cu faptul ca am stat aiurea pe scaun, da' am cautat pe net informatii si cica in a 4-5 zi incepe sa se vada puroiul, la mine nu e cazul. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #2 2011-09-02 20:04:59
Re: Ma doare zona coccisului. Flegmon, furuncul, inflamare?chist pilonidal. daca asta a zis, trebuie operat. Offline #3 2011-09-02 20:18:43
Re: Ma doare zona coccisului. Flegmon, furuncul, inflamare?moksha, multumesc. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #4 2011-09-02 20:34:45
Re: Ma doare zona coccisului. Flegmon, furuncul, inflamare?nu trebuie sa iti fie frica, desi nu te voi minti si o sa iti spun ca o sa te doara un picut. dar nu e panica, nici motiv de stres mare. o sa treaca si o sa fie bine, stai linistita. Offline #5 2011-09-02 20:43:03
Re: Ma doare zona coccisului. Flegmon, furuncul, inflamare?moksha, o ultima intrebare (sper ca nu te zapacesc): trebuie neaparat operat? in ce stadiu? eu speram sa-mi treaca cu antibioticele astea pe care le iau, astfel incat sa nu mai ajung la "cutit". Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-02 21:31:17
Re: Ma doare zona coccisului. Flegmon, furuncul, inflamare?nu trece, nu are unde sa treaca. repet, daca e vorba de un chist pilonidal. Offline #7 2011-09-02 21:32:53
Re: Ma doare zona coccisului. Flegmon, furuncul, inflamare?ok, multumesc mult pentru raspunsuri! m-am mai linistit Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|