homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Produse avene

#1 2011-09-02 23:15:36

MariaPetre
New member
Inregistrat: 2011-08-26

produse avene

folosesc produse avene. le recomandati? ce parere aveti?
au efecte secundare?

#2 2011-09-03 00:08:02

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: produse avene

Cred ca puteai sa postezi si la topicul de creme, sau la topicul de cosmetice, sau la topicul de ingrijirea pielii, si sigur mai gaseai cel putin 10 alte topicuri relationate cu problema ta.

#3 2011-09-03 01:07:41

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: produse avene

Exista topic special pentru produse dermatocosmetice: http://forum.anticonceptionale.ro/t2647 … icele.html
Toate produsele dermatocosmetice au niste chimicale care n-ar fi de dorit neaparat, in cazul in care momentan n-ai nicio problema a pielii. Daca tu ai un ten normal (adica fara acnee, fara punte negre, fara piele extrem de uscata), poti folosi ce produse vrei, fie ca sunt cosmetice/dermatocosmetice/cosmetice naturiste smile ; sfatul meu ar fi, daca te intrebi de eventualele efecte nocive ale chimicalelor, sa folosesti produse cat mai naturale (personal, cele romanesti de la Aslavital, Gerovital, Bioten mi se par un pic mai ok decat ceva gen Avon); in principiu cele naturale sunt fara parabeni (despre Aslavital si Bioten stiu sigur ca n-au parabeni), iar daca gasesti o crema dermatocosmetica pe care scrie "paraben free" ai grija sa n-aiba aluminiu in compozitie.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-09-03 01:27:04)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.