homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai simt nimic!!!

#1 2011-09-03 18:40:37

irris11
Membru
Inregistrat: 2011-09-03

Nu mai simt nimic!!!

Buna, fetelor,

Sper tare mult sa imi gasesc raspunsul aici la voi.
In luna iulie am mers la medic pentru ca aveam candidoza, si surpriza: pe langa asta, si un streptococ(daca l-am retinut bine!). Am facut tratament, mi-au trecut, analizele arata foarte bine, dar am ramas cu usturimi la contactul sexual. Din nou analize si tratamente, am vizitat chiar doi medici care nu vad problema, si acum sunt intr-un stadiu in care nu mai am dureri si usturimi, dar pur si simplu nu mai simt nicio excitatie vaginala.
Ma frustreaza tare mult situatia. Va rog, spune-ti-mi ce sa  fac daca ati trecut si voi prin asta!
Multumesc tare mult!

#2 2011-09-03 21:23:53

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Nu mai simt nimic!!!

Eu zic sa mai astepti putin. Vaginul tau a trecut prin ceva suferinta, daca pot sa ma exprim asa lol . E posibil sa nu fie refacut inca, sau e posibil sa fie si ceva psihologic stiind ca ai avut cateva contacte dureroase. Incearca sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti la toate problemele astea. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-09-03 21:30:51

irris11
Membru
Inregistrat: 2011-09-03

Re: Nu mai simt nimic!!!

ma gandeam si eu ca ar putea fi astea cauzele atata timp cat medicii nu gasesc nimic in neregula. eram curioasa daca a mai trecut cineva prin asa ceva si daca s-a rezolvat cu tratament sau fara. sunt doua luni de cand nu ma mai bucur pe deplin de iubitul meu! e tare urat...
multumesc de raspuns

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.