|
Nu esti logat.
FBP tip II???#1 2011-09-03 22:38:05
FBP tip II???am fost diagnosticata ieri cu SOP...am mai avut acest diagnostic si am inceput prin tratament cu diane 35 cel putin 6 luni pe care le-am luat pana la urma mai mult si neavand bani si timp de consultatie le-am lasat dintr-o prostie desi nu am avut probleme cu ele...asta s-a intamplat anul trecut in februarie cand mi-a intarziat ciclul mai mult de o luna si am primit tratament cu orgametril 3*1 pe zi timp de 10 zile si apoi diane 35 din prima zi de ciclu Ultima oara a fost editat de cinderela (2011-09-03 23:06:31) 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #2 2011-09-03 23:00:08
Re: FBP tip II???chiar nimeni nimic? 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #3 2011-09-04 06:04:08
Re: FBP tip II???
fbp presupun ca e frotiu babes papanicolau tip 2, care inseamna ca esti ok, e efectul infectiei cu candida si al faptului ca esti activa sexual. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|