|
Nu esti logat.
Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcina#1 2011-07-30 19:23:32
Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcinaBuna ! Am o noua nelamurire....eu am un cm regulat...(in ultimele doua luni de ambele dati mi'a intarziat cate o zi doua..tre sa mentionez ca am fost cam racita in ultima vreme)...nu am observat nicio modificare a cm...am aceleasi dureri de fiecare data....iar luna asta trebuia sa'mi vina pe 31 iar mie mi'a venit pe 30(deci cu o zi mai devreme)....luna trecuta si acum 2 luni am facut c.c.a. 5 teste toate au iesit negative....dar eu am senzatia ca simt ceva in burtica....ar fi posibil sa fie vorba de o sarcina? Va rog raspundeti'mi urgent! Va multumesc ! Allee [: x] Offline #2 2011-07-30 19:49:45
Re: Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcina
as putea sa zic nu cu siguranta, dar uiti sa mentionezi daca ai avut relatii sexuale neprotejate. Offline #3 2011-07-30 20:07:09
Re: Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcinaMultumesc mult. Allee [: x] Offline #4 2011-07-31 11:12:30
Daca stau intinsa pe spate si imi trag putin burtica simt ca si cu ar pulsa ceva in interior....poate fi vorba de inima fatului...sau e doar pulsul sangelui....(tre sa mentionez ca toate astea le simt in zona buricului)....va rog dati'mi un raspuns.... va multumesc ! Allee [: x] Offline #5 2011-07-31 12:12:02
Re: Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcinaaia e o senzatie normala, si eu mai patesc asta, o sarcina nu se simte asa + ca nu ai cum sa simti PULSUL fatului. Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-31 12:24:28
Re: Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcinaMa gandeam ca poate ii pot simtii inima fatului...menstruatia e la fel...si contacte neprotejate am avut dar nu a ejaculat in mine niciodata...dar am si durerile menstruale....cineva mi'a zis ca daca e vorba de ciclu peste sarcina nu mai ai si dureri e adevarat ? Allee [: x] Offline #7 2011-07-31 12:30:50
se cheama aorta ceea ce simti cand faci asa. Offline #8 2011-07-31 12:40:07
Re: Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcinan-ai cum sa simti inima/ pulsul fatului nici in ultima luna de sarcina. iar tu, cu 5 teste negative acum 2 luni si menstra....presupunem ca ai ramas gravida acum 2 luni, crezi ca ai putea sa simti inima unui embrion de cativa mm? Offline #9 2011-07-31 12:45:52
Re: Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcinaVa multumesc mult Allee [: x] Offline #10 2011-08-01 01:59:03
Re: Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcinabutterfly aici http://forum.anticonceptionale.ro/t3552 … ca-52.html sunt mai multe fete care vor sa ramana insarcinate. Offline #11 2011-08-12 11:20:07
Re: Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcinabuna sunt noua pe forum dar am si eu o nelamurire va rog sa ma ajutati imi doresc un bebe si de 3 luni incercam dar nimic am fost la doctor in alba si mi-a spus ca am ovare micropolichistice si mi-a dat duphaston di ziua16 panain ziua26 timp de 4 luni sunt la a 3 luna aveam ciclu neregulat in iunie mi-a venit menstuatia in 10 si durata cm pe iunie a fost 33 de zile in iulie in14 menstruatia teste de ovulatie mi-au iesit pozitiv in 1 2 3 august in 4 august negativ raporturi sexuale am avut in perioada aceasta din doua in doua zile toata saptamana am avut o sensibilitate la sfarcuri si usoare dureri de ovare ieri in 11 am observat o scurgere maronie pe hartia igienica iar azi cand m-am sters am observat niste cheaguri maro inchis in 11 august test de sarcina barza gold negativ imi vine menstruatia sau sunt insarcinata? Offline #12 2011-08-12 11:39:56
Re: Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcinarepeta testul, dar nu mai lua barza daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2011-08-16 12:26:04
Re: Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcinabuna tuturor!sunt nou venita pe forum si am si eu o intrebare:pot ramane insarcinata dc am avut contact sexual in a 15-16 zi(nu mam protejat deloc)miam facut metoda calend, si pe 16 am ovulatia.cred ca cel mai bine ar fi sa iau postinor2 pentru orice eventualitate.multumesc mult si astept sfatul vostru cat mai repede! Offline #14 2011-08-16 12:41:27
metoda calendarului nu este o metoda de protectie eficienta. si da, poti ramane insarcinata. asa apare o sarcina, daca faci sex neprotejat cand esti la ovulatie. ia postinor, informeaza-te, incearca sa nu mai fii inconstienta. nu reusesc sa pricep cum dumnezeu se intampla sa mai existe intrebari ca a ta in ziua de azi. dar iata ca exista. Offline #15 2011-09-02 13:34:48
Re: Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcinaBuna.Fac tratament pentru ovare polichistice cu Desorell de 5 luni.La inceputul ultimei luni am avut contact neprotejat, dupa care am luat antibiotice si am folosit prezervativul, iar spre sfarsitul lunii am avut din nou un contact neprotejat.De luni sunt in cele 7 zile de pauza.De miercuri seara a inceput sa imi curga o secretie colorata, dar pana astazi nu am inceput sa am sangerarile normale din timpul mestruatiei.Tin sa mentionez ca astazi urinez foarte des.Ar trebui sa imi fac griji de o sarcina?? Nu ar fi putin cam imposibil avand in vedere si problemele la ovare si anticonceptionalele? E posibil ca acestea sa nu isi mai fi facut efectul? Offline #16 2011-09-04 21:35:43
Re: Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcinabuna ziua tuturor! Offline #17 2011-09-04 22:11:23Re: Vreau sa stiu daca poate fi vorba de o sarcinaangels ai warn pentru postare multipa. Ti-am raspuns dincolo. Citeste regulamentul Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|