homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Circumcizia la baieti

#1 2011-09-03 17:42:33

raze de soare
New member
Inregistrat: 2007-04-03

circumcizia la baieti

Buna fetelor. De curand i-am facut baiatului meu in varsta de 5 ani operatie de fimoza prin circumcizie nu e o traditie in familie dar deoarece mai trecuse prin alte doua operatii de coborare de   testicole si facandu-i-se atunci si operatie de fimoza el nu ma lasat sa-l spal de frica sa nu il ating pe testicole si am decis ca aceasta este cea mai buna metoda avand in vedere antecedentele.Intrebarea mea este daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva cum a procedat dupa operatie ;medicul mi-a zis sa-l spal cu ceai de musetel si de galbenele. El se comporta ca si inainte azi e a treia zi dupa operatie si nu are treaba isi mai aduce din cand in cand aminte ca e operat.Scriu aceste lucruri deoarece am citit pe net ca nu trebuie sa faca efort el se apleaca dupa masinute se plimba dupa cum am mai zis ca si cand nu ar avea nimic.

#2 2011-09-03 17:45:58

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Re: circumcizia la baieti

raze de soare, daca se poate sa te intreb, de ce au fost nevoie de 2 operatii pt. coborare de te testicole? a fost nevoie pt. amandoua sau doar unul?
intreb astea pt. ca si verisorul meu in varsta de 2 anisori urmeaza sa treaca printr-o operatie de coborare de testicol...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#3 2011-09-03 18:08:18

raze de soare
New member
Inregistrat: 2007-04-03

L-am nascut prematur la 7 luni fara nici un testicol coborat. Dupa ecografii ne-a spus ca le are pe amandoua asa ca la 2 ani i-am facut prima operatie nu inainte medicul ne-a zis sa asteptam pana atunci,iar la un an dupa i-am facut-o si pe a doua ;ectopie testiculara se numeste. nu e grea operatia prima data pe stanga k acolo au 2 canale asa ni s-a spus si apoi pe dreapta. Iar in jurul varste de 6 ani sa mai facem un control si cand am fost acum la 5 ami si opt luni testicolele sunt la locul lor dar avea din nou fimoza si i-am facut asta.

#4 2011-09-03 21:19:12

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

raze de soare, iti multumesc frumos pt. raspuns

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#5 2011-09-04 09:57:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

raze de soare, un copil nu va sta niciodata cuminte, ca un om mare, asa cum zice doctorul smile daca nu il deranjeaza nimic si isi vede de rutina zilnica, inseamna ca e ok smile trebuie sa ai totusi grija sa nu umble la putza, si cam atat; multa sanatate smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#6 2011-09-04 23:25:41

ingerul
Banat
De la: mine pentru voi
Inregistrat: 2011-04-18

I s-a  facut  circumscrizie partiala sau totala?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.