|
Nu esti logat.
Senzatie de voma-2#20 2008-02-09 17:43:10
Re: senzatie de vomaasa este .....si ce ar mai putea sa faca acum? si cred ca e grav ca noi am avut ieri contact sexual si el nu tinuse tratamentul, sa nu imi faca si mie rau Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #21 2008-02-09 17:47:39
Re: senzatie de vomapai daca tie ti a trecut...iar lui nu...acolo ar fi problema...trebuie mers la medic si vazut ce si cum... happy with him...inlove with him... Offline #22 2011-09-01 18:17:37
Re: senzatie de vomaDe cateva saptamani, am destul de des senzatia de voma, dar numai din gat, nu ca mi-ar fi rau de la stomac. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #23 2011-09-02 03:18:13
Re: senzatie de vomakathrynn eu zic ca e doar greata si atat.. si eu daca ating cu periuta baza limbii imi vine sa vomit, la fel daca pun mana pe ceva ce nu-mi face placere (gen par, ceva slinos sau f murdar), pur si simplu simt ca imi vine sa vars cu toate ca nu se intampla. nu stiu ce ai putea sa faci decat sa eviti pe cat posibil situatiile care te fac sa simti starea de voma.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #24 2011-09-02 22:46:43
Re: senzatie de vomada, incerc sa evit situatiile de genul asta dar ma intriga faptul ca si pana acum am avut de-a face cu chestii scarboase si nu am avut aceasi senzatie ca mi se intoarce gatul pe jos. nu stiu de ce sunt mai sensibila acum. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#25 2011-09-02 23:47:00
Re: senzatie de vomakathrynn, greata fara voma poate aparea in cateva suferinte gastrice, chiar in absenta altor simptome. daca ti se pare deranjanta problema, poti consulta un medic pe partea asta. Offline #26 2011-09-03 00:11:23
Re: senzatie de voma@kathrynn “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #27 2011-09-03 00:20:02
Re: senzatie de voma
nu e gastrita cel mai probabil, sa nu folosim statistici pe care nu avem cum sa le acoperim Offline #28 2011-09-06 19:38:40
Re: senzatie de vomaMultumesc pt raspunsuri, o sa vad cat de grava devine situatia si apoi probabil ca o sa merg la un medic. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|