homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rinita cronica alergica si complicatiile acesteia

#1 2010-05-20 18:31:28

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

Rinita cronica alergica si complicatiile acesteia

Deschid acest subiect pentru cele ce, asemeni mie, minimalizeaza insemnatatea alergiilor. Am fost mereu alergica. De cativa ani, de cand ne-am mutat intr-un alt apartament, cu totii suferim de manifestari alergice. Sotul - rinita alergica confirmata demult. El a fost de fapt primul. Stranut, nas care curge... Eu am inceput mai tarziu, cu manifestari care ma faceau sa cred ca am sinuzita, desi absenta secretiilor ar fi trebuit sa imi dea de gandit. Si suport durerile de ... nas de ani de zile. Erau doar ocazionale, acum sunt cronice si s-au extins spre urechi! Am fost la medic si am rinita cronica si la urechi otita medie catarala.

#2 2010-05-20 18:33:24

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Rinita cronica alergica si complicatiile acesteia

este posibil ca in apartament sa ai vreo forma de egrasie,care sa nu uitam este o ciuperca si produce spori..de aici complicatiile care au urmat...poti fi alergica la asa ceva

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#3 2010-05-20 19:04:31

Marlyn
Full member

In dormitor aveam o pata neagra, in colt. De curand am izolat peretele, dar tot nu mi-a trecut...
Cei ce au izolat peretele au spus ca e igrasie nu mucegai.

Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-05-20 19:05:16)

#4 2010-05-20 19:06:26

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu stiam ca egrasia este mucegai..

Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-05-20 19:07:52)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#5 2010-05-21 19:15:49

Marlyn
Full member

wild_wind a scris:

eu stiam ca egrasia este mucegai..

Eu nu stiu ce sa spun...  roll  Asa s-au exprimat ei...

Asa un puf e la noi, cred ca de la plopii de pe Malul Muresului. Cand am ajuns acasa ma mancau ochii! Desi luasem un Aerius azi, in afara Rhinocort -ului...

Publicitate

loading...

#6 2011-09-09 09:34:36

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Prietenul meu se confrunta cu o rinita alergica, foarte urata,nas infundat,stranut, ochi umezi,respiratie cu probleme.Am facut teste pt alergii, dar i-au iesit alergeni cu care nu intra in contact(hamster, polen de arin) Cu toate ca are tratament simptomele persista chiar mai rau azi noapte azi a avut un episod de sufocare din cauza mucozitatilor.Daca stiti careva sa recomandati anumie terapii, naturiste homeopate despre care sa ne interesam mai departe, va rog sa imi spuneti.De un an alergam pe la alergologi, pnumologi si nu este  nici o imbunatatire.

Inca o intrebare, care este diferenta intre Claritin si Aerius. Aerius are substanta activa desloratadina, iar Claritin loratadina mixata, nu este acelasi lucru?Sunt substante diferite? Multumesc.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.