homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Duphaston??!!!

#1 2011-09-09 11:45:41

greenme
Membru
Inregistrat: 2008-06-16

duphaston??!!!

buna!!!am si o nelamurire...acum mai bine de o luna am fost nevoita sa iau postinor din pricina unui accident...la scurt timp m-am dus la medicul ginecolog si aceasta mi-a recomandat tratament cu duphaston si premetrid si ulterior dupa ce imi vine menstruatia anticonceptionale...imediat ce am terminat folia de duphaston m-am trezit cu o scurgere rosu-maroniu in cantitate mult mai mica decat fluxul normal insa insotita de dureri care persista de 2 zile...Ce-i de facut???multumesc

#2 2011-09-09 23:46:39

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: duphaston??!!!

eu zic ca e menstra. trebuia sa iei anticonceptionalele... dar nici acum nu ar fi tarziu.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-09-10 14:28:55

greenme
Membru
Inregistrat: 2008-06-16

Re: duphaston??!!!

Gata problema rezolvata!!!azi a venit "pe bune"!big_smile o sa incep anticonceptionalele
Multumesc!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.