|
Nu esti logat.
Duphaston??!!!#1 2011-09-09 11:45:41
duphaston??!!!buna!!!am si o nelamurire...acum mai bine de o luna am fost nevoita sa iau postinor din pricina unui accident...la scurt timp m-am dus la medicul ginecolog si aceasta mi-a recomandat tratament cu duphaston si premetrid si ulterior dupa ce imi vine menstruatia anticonceptionale...imediat ce am terminat folia de duphaston m-am trezit cu o scurgere rosu-maroniu in cantitate mult mai mica decat fluxul normal insa insotita de dureri care persista de 2 zile...Ce-i de facut???multumesc Offline #2 2011-09-09 23:46:39
Re: duphaston??!!!eu zic ca e menstra. trebuia sa iei anticonceptionalele... dar nici acum nu ar fi tarziu. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2011-09-10 14:28:55
Re: duphaston??!!!Gata problema rezolvata!!!azi a venit "pe bune"! o sa incep anticonceptionalele Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|