homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intre tantalau si nesimtit

#1 2011-09-08 18:34:37

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Intre tantalau si nesimtit

Se pare ca unele femei(cred ca majoritatea), cand le acorzi foarte mult atentie si le faci toate placerile te considera tantalau.Daca esti opusul esti nesimtit,iresponsabil,nu o iubesti si lista continua la nesfarsit.
Daca oscilezi intre tantalau si nesimtit nici asa nu este bine pentru ca iti zice ca nu stii ce vrei, ca esti instabil...
Pana de curand credeam ca daca oferi unei femei foarte mult ea o sa aprecieze..dar se pare ca majoritatea nu apreciaza, ba chiar te iau de tantalau.
Cum trebuie sa fie un barbat in conceptia voastra?Oare stiu femeile ce vor?

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#2 2011-09-08 18:50:00

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: Intre tantalau si nesimtit

Unei femei trebuie sa ii oferi ce vrea, cand vrea, dar cu putina munca. In lumea asta nimic nu e gratis, cere-i un pupic, sau intreab-o "Ce-mi dai daca fac X lucru?"
Eu una nu astept mereu sa mi se faca poftele daca nu ar fi reciproca chestia. Mi s-ar urca la cap. Insa daca un baiat se comporta frumos (adica asta e intentia lui initiala), baiatul e demn de respect hjarta daca unele te fac tantalau, undeva gresesti tu. Ori pari timid, ori in limba dupa ele..ori e deficitara comunicarea.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-09-08 20:08:55

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

s-ar putea sa-ti faca moderatoarele putina observatie pt acest topic. puteai scrie la primul pe care l-a deschis smile
ontopic: nu, nu prea stim ce vrem tongue exemplu scurt: al meu a facut ceva. nu m-a deranjat, dar as fi preferat sa procedeze altfel. i-am spus "puteai sa faci asa". el zice "da, puteam, dar te-ai fi suparat daca faceam asa cum spusasi". eu "da, ai dreptate, m-as fi suparat" lol noroc ca suntem de mult timp impreuna. daca faceam asa in primele luni cred ca zicea ca-s nebuna si ma lasa lol

imi face aproape toate voile, dar niciodata nu am considerat ca-i tantalau. poate si pt ca facea asa cum voiam eu, dar imi spunea ca nu-i place prea mult. automat apreciam si mai mult. cum sa spun ca e tantalau cand vad ca face un lucru de dragul meu? bine, asta nu inseamna ca toate sunt ca mine, evident.
chiar nu mai tin minte cum era pe la inceputul relatiei, dar tind sa cred ca daca voiam sa fac ceva, faceam. nu cred ca am fost refuzata. cu toate astea, niciodata nu am gandit "ce pampalau e, face tot ce spun"

bebe V., soarele si luna

#4 2011-09-08 21:01:03

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

eu cred ca o fata care te merita nu o sa te considere niciodata tantalau daca te porti frumos cu ea. bine, ca la inceput e normal sa fii un pic mai retinut, sa nu "oferi totul pe tava" pana nu o cunosti putin, asta o poti face si fara sa dai in extrema cealalta, de nesimtit.

#5 2011-09-08 21:11:38

dudu.f
Sr. member

@hai_faiv
De parut timid...aici nu stiu pentru ca nu sunt eu observatorul dar tind sa cred ca ma vad timid unele pentru ca nu sunt opusul.Sa zicem doar ca uneori vorbesc cand sunt intrebat si nu vreau sa fiu in centrul atentiei.Ca o mica paranteza.Am fost cu o persoana si ne-am intanlit cu cercul ei de prieteni aia vorbeau de ale lor, ba chiar numai de persoane cunoscute doar de cercul lor si din cand in cand se intorcea la mine si imi zicea "mai zi si tu ceva" lol.Mi s-a parut foarte funny.Probabil aia nu isi dadeau seama de situatie si ma considerau 'timid'.

ori in limba de pe ele

Nu stiu cum arata un barbat in limba dupa alta femeie.Daca insemna sa ii faci toate placerile, insemna ca sunt.(Sa zicem ca nu chiar toate dar foarte multe in mod sigur)
Cat despre comunicare deficitara..Nu!! Aici in mod sigur nu.In orice relatie interumana indiferent de tipul ei comunicarea este unul din elementele care face relatia aia sa stea in picioare.O comunicare devine deficitara cand unu dintre cei doi nu este comunicativ din diverse motic vum ar fi faptul ca partenerului ii sare din orice si refuza sa mai comunice.Se plangea o data cineva cunoscut mie ca prietenul este retras si inchis in el.Imi venea mie sa ii zic ca atunci cand e comunicativ sta numai intr-o cearta si mai bine s-a lasat baiatul de comunicare...dar m-am abtinut.
Eu pana acum am fost cam tantalau.Acum trebuie sa ma schimb in ceva.In ce nu stiu.Am fost tantalau voit.Voit pentru ca faceam lucrurile voluntar si cu bunastiinta.In general intr-o relatie sunt lipsuri si orgolii si apar certuri pentru ca fiecare din cuplu este orgolios si o tine pe a lui(parca fac concurs care este mai coltos).E un fel de disputa.Cel putin asta am vazut eu la altii si nu mi-a placut si am vrut ca la mine sa fie altfel si de aia am zis ca decat sa ma cert din orgolii stupide mai bine las de la mine.Dar celei de langa mine probabil ii crestea inima... ca ce mare dreptate are ea si ce fraier sunt eu.

offtopic
Imi aduc aminte ca am citit o data un topic pe aici cu unu care era virgin pe la 28 de ani si avea trasaturi depresive si asa si pe dincolo si multe fete sareau pe el cu lugu lugu si el venea cu argumente "puternice".Nu vreau ca topicul asta sa fie ceva similar si sa zica toate fetele ca baiatul care ofera orice nu e pamplau si sa eu sa o 'tin' pe a mea.Eu am fost pampalau, cea de langa mine nu a apreciat si am considerat ca este clar ca nu este bine asa si trebuie sa schimb ceva.Inca nu stiu ce si cum.
Admit totusi ca asta cu pampalau ar putea sa fie numai in capul meu, si ca de fapt cea de langa mine a apreciat ca i-am facut multe din placeri si ca treaba nu a mers din alt motiv si totusi eu nu pot/vreau sa vad celalalt motiv.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

Publicitate

loading...

#6 2011-09-08 21:27:53

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

din definitia de "Tantalau" pe care ai dat-o eu m-am gandit la un singur lucru.. la un catelus.. eu nu as vrea langa mine unul care sa presteze toate ordinele.. dar nici unul care sa-mi zica "nu vreau" "nu am chef" "descurca-te" si alte asemenea. vreau un om cu coloana vertebrala, care nu lasa coada intre picioare daca ii zic ceva si care stie sa-si argumenteze lucrurile pe care le face nu sa-mi zica "bine mami, iarta-ma, data viitoare fac cum zici" fiindca nu mi-am luat animal de companie ci iubit.
pe de alta parte, nu veau unul foarte capos care sa nu inteleaga in fel si chip ca nu are dreptate si sa faca totul pe dos doar fiindca eu ii zic sa nu faca asa ca nu ar fi bine.
cum am zis, vreau un om cerebral, care sa stie sa ofere o atentie si totodata sa-si impuna un punct de vedere cand e cazul.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#7 2011-09-08 21:49:39

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Echilibreaza situatia. Daca mergeti la un film si te intreaba la ce sa va uitati nu ii spune "la ce vrei tu iubita"(aici esti pampalau) si nici "eu vreau musai la cutare" (aici esti nesimtit) ai putea sa-i spui "uite cred ca x, e mai fain decat y, tu ce zici?" (aici esti o persoana care are si ea un cuvant de spus, diplomata, care tine cont de parerile celor dragi si care vrea ca ambii parteneri sa se simta bine).

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#8 2011-09-08 22:07:38

dudu.f
Sr. member

Nu am fost/sunt un catelus lingusitor cu "bine mami".Am facut exact cum zice Kaereste.Am dat de ales, dar celalalt a ales tot timpul numai ce a vrut el.Si cand dai de ales si celalalt alege numai in interes propriu, din punctul meu de vedere tot pamapalau te numesti pentru ca in mod sigur nu ai un cuvant de zis.In certuri nu am zis "asa e mami, imi pare rau".Am incercat sa ma impun prin argumente si nu prin orgolii stupide.Vazand ca nu merge mi-am recunoscut partea de vina, mi-am cerut scuze si am incercat sa fac roz situatia.
Probabil am avut eu bafta si am intanlit numai persoane orgolioase care au vedere la fel ca a calului si incapatanare ca a magarului.

#9 2011-09-08 23:37:07

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Cred ca are mare legatura si cu persoanele pe care le-ai intalnit.Clar nu e bine sa cazi intr-una din extreme si nici sa oscilezi. Tu cum te simti mai mult? Adica cum esti in relatie cu familia, prietenii? (dar nu te raporta strict la termenii astia de tantalau si nesimtit).

Si ca sa fiu on topic, la inceput e firesc sa fii putin mai "rece", iar cu cat cunosti mai bine persoana de langa tine sa te deschizi si sa nu mai conteze cine ce face si ce primeste in schimb.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#10 2011-09-09 08:55:21

dudu.f
Sr. member

Pampalau..Ii ajut de cate ori au nevoie si pot sa ii ajut.Mi se pare normal(!?).Nu ii ajut cum ca as vrea ceva la schimb sau cum fac unii: "te ajut cu asta daca ma ajuti si tu cu cealalta", dar ma deranjeaza cand am si eu nevoie de ajutor si nu se intoarce nimic inapoi.Nu sunt de ala extremist incat daca ma refuza cineva o data sa zic 'a da, lasa ca vezi tu'.Dar cand de multe ori consecutiv nu se poate deja incep sa imi pun intrebari.
In familie lucrul asta nu se intampla.
Cred ca cea de langa mine era problema pentru ca intr-o relatie, cum zici si tu nu conteaza cine face si ce face, dar cand unu face si unu se gandeste doar la el sau cand se gandeste la tine se gandeste "sa fac si eu asta ca a facut si el aia" deja incep sa am dubii.
Repet poate persoanele de langa mine au fost de vina...

#11 2011-09-09 12:20:28

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Dudu, schimba fetele dupa care umblii, o fata normala nu considera un baiat atent tantalau, si nici nu s-ar uita de 2 ori la tine daca ai fi nesimtit.

#12 2011-09-09 13:13:55

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu nu inteleg de ce baiat bun=tantalau ,cam asa pun eu problema,pentru ca de fapt cam asa se eticheteaza in ultimul timp...

dudu...cati ani ai?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#13 2011-09-09 17:49:51

dudu.f
Sr. member

25

#14 2011-09-09 23:06:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Vai de capul meu... al meu la inceput era cum descrii tu comportamentul de tantalau... si era lovely. Parca se varsase galeata cu noroc de la capatul curcubeului in capul meu, eram uber-multumita si el parea cel mai Fat-Frumos din parcare. lol Acum are o perioada nasoala si a trecut in cealalta extrema pe care o descrii... la naiba, de ar reveni la normal ce bine ar fi... lol   Iar acum interpretarea mea (eu fiind o persoana destul de egoista si cu pretentii mari de la cei din jurul meu) : in momentul in care o persoana imi ofera absolut totul pe tava fara ca eu sa cer, in momentul in care mi se ofera tot ce imi doresc si nu mi se cere nimic in schimb, ofer si eu la randul meu totul. smile Bineinteles, trebuie sa fie el primul pentru ca eu in general nu am incredere in oameni astfel incat sa pun eu totul pe tava prima... dar, repet, daca mi se ofera mie tot ce imi doresc, ofer si eu la randul meu tot ce am de oferit, de la sentimente si iertare si o anumita atitudine pana la lucruri materiale, ca semn de apreciere, multumire si afectiune fata de felul in care am fost tratata. smile

Ultima oara a fost editat de OmniaVincitAmor (2011-09-09 23:06:55)

#15 2011-09-10 21:16:06

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu cred ca e foarte mportant sa oferi din ce in ce mai mult, pe masura ce evolueaza relatia.
Sa oferi unei femei cu care ai o relatie, si care stii ca tine la tine, atunci nu vei parea tantalau, pentru ca nu vei fi.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#16 2011-09-10 22:27:03

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

OmniaVincitAmor a scris:

Vai de capul meu... al meu la inceput era cum descrii tu comportamentul de tantalau... si era lovely. Parca se varsase galeata cu noroc de la capatul curcubeului in capul meu, eram uber-multumita si el parea cel mai Fat-Frumos din parcare. lol Acum are o perioada nasoala si a trecut in cealalta extrema pe care o descrii... la naiba, de ar reveni la normal ce bine ar fi... lol   Iar acum interpretarea mea (eu fiind o persoana destul de egoista si cu pretentii mari de la cei din jurul meu) : in momentul in care o persoana imi ofera absolut totul pe tava fara ca eu sa cer, in momentul in care mi se ofera tot ce imi doresc si nu mi se cere nimic in schimb, ofer si eu la randul meu totul. smile Bineinteles, trebuie sa fie el primul pentru ca eu in general nu am incredere in oameni astfel incat sa pun eu totul pe tava prima... dar, repet, daca mi se ofera mie tot ce imi doresc, ofer si eu la randul meu tot ce am de oferit, de la sentimente si iertare si o anumita atitudine pana la lucruri materiale, ca semn de apreciere, multumire si afectiune fata de felul in care am fost tratata. smile

Me2

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#17 2011-09-10 23:22:06

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Parerea mea e ca niciodata niciodata nu trebuie sa fii nesimtit. Tot timpul sa te comporti cu ceilalti ca si cum ai vrea sa se compoarte ei cu tine. Sa dai tot ce ai mai bun din tine pentru cei la care tii. Ei bine, atunci cand altii profita de pe tine si nu te prinzi, atunci te transformi tantalau lol In rest, nu prea conteaza ce cred ceilalti despre tine. Cine trebuie sa aprecieze va aprecia, cine nu... drum bun si cale batuta. smile

EDIT: Esti tantalau doar atunci cand TU crezi ca esti tantalau. In rest, parerea celorlalti nu ar trebui sa aiba nici o importanta.

Ultima oara a fost editat de popicel (2011-09-10 23:23:17)

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#18 2011-09-11 21:26:21

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

popicel a scris:

Parerea mea e ca niciodata niciodata nu trebuie sa fii nesimtit. Tot timpul sa te comporti cu ceilalti ca si cum ai vrea sa se compoarte ei cu tine. Sa dai tot ce ai mai bun din tine pentru cei la care tii. Ei bine, atunci cand altii profita de pe tine si nu te prinzi, atunci te transformi tantalau lol In rest, nu prea conteaza ce cred ceilalti despre tine. Cine trebuie sa aprecieze va aprecia, cine nu... drum bun si cale batuta. smile

EDIT: Esti tantalau doar atunci cand TU crezi ca esti tantalau. In rest, parerea celorlalti nu ar trebui sa aiba nici o importanta.

cool     applause

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.