homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help ;;)

#1 2007-12-04 02:08:53

carmy
Membru
Inregistrat: 2007-12-04

help ;;)

buna !
Am si eu o problema .. sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva. Deci, am fost la ginecolog deoarece de vreo 2 sapt persistau niste mancarimi groaznice in zona genitala. nu am mai fost pana acum la ginecolog asa ca nu ma pricep deloc. m-a consultat si am facut ceva analize la laborator si rezultatul a fost urmatorul: frecvente celule epiteliale, flora microbiana bogata (bacli) , rare leucocite si rare levuri de Candida. si tratamentul pe care l-am primit a fost Flucoric pastile 0,150 g la 1-3-7 zile si Lomexin ovule III tot la 1-3-7 zile, iar pentru sotu Travogen unguent , desi nu facem neprotejati nimic (folosim prezervative).tratamentul l-am terminat de vreo 4 zile , dar mancarimile sunt mai pronuntate si acum nu stiu din ce cauza ma mananca tot corpul.Doctorita a zis sa fac pauza 2 sapt dupa tratament si sa merg la control .. acuma nu stiu daca tratamentul nu a fost bun sau e vreun efect secundar al tratamentului , dar mancarimile astea ale corpului ma innebunesc. Astept ceva sfaturi de la orice crede ca ma poate ajuta. Avand in vedere ca am terminat tratamentul nu mai am nici o cutie de la medicamente si nu ma pot uita daca are vreunu din cele 2 ca si efect secundar mancarimile. Ah si inca ceva , doctorita m-a tot intrebat daca fac alergie la vreun medicament. Pana acuma nu am facut la nimic ..e posibil sa fie asta cauza ? alergie la tratament ?
Ma opresc aici si astept raspuns ..va multumesc anticipat !!
Cu drag, C.

#2 2007-12-05 14:04:26

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: help ;;)

draga carmy...celmai probabil candida nu a trecut si cred ca ai facut alergie...nu stiu daca la vreunul din medicamente (ma indoiesc sincer)...dar altfel nu vad dc te ar manca tot corpul...va trebui sa mergi din nou la medic...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-12-05 14:41:59

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

Re: help ;;)

si eu am aceeasi problema cu mancarimile astea pe tot corpul care ma termina nu pot nici sa dorm bine din cauza lor si nu am urmat nici un tratament medicamentos,si pe mine ma duce cu gandul ca e de la ceva ce am mancat stricat,si cred ca si stiu ce e ceva-ul ala!de 2 zile iau clorocalcin si vad ca sunt inbunatatiri...deci si la tine poate sa fie o simpla coincidenta cu suprapunerea tratamentului...

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.