|
Nu esti logat.
Help ;;)#1 2007-12-04 02:08:53
help ;;)buna ! Offline #2 2007-12-05 14:04:26
Re: help ;;)draga carmy...celmai probabil candida nu a trecut si cred ca ai facut alergie...nu stiu daca la vreunul din medicamente (ma indoiesc sincer)...dar altfel nu vad dc te ar manca tot corpul...va trebui sa mergi din nou la medic... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-12-05 14:41:59
Re: help ;;)si eu am aceeasi problema cu mancarimile astea pe tot corpul care ma termina nu pot nici sa dorm bine din cauza lor si nu am urmat nici un tratament medicamentos,si pe mine ma duce cu gandul ca e de la ceva ce am mancat stricat,si cred ca si stiu ce e ceva-ul ala!de 2 zile iau clorocalcin si vad ca sunt inbunatatiri...deci si la tine poate sa fie o simpla coincidenta cu suprapunerea tratamentului... Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|