|
Nu esti logat.
Posibila sarcina?#1 2011-09-12 16:01:24
posibila sarcina?Folosesc anticonceptionale si in august trebuia sa incep o noua folie dar nu am mai gasit novynette la nici o farmacie. Offline #2 2011-09-12 16:01:54
Re: posibila sarcina?da cand renunti la ac, ovulatiile apar haotic o perioada pana ti se regleaza ciclul cat de cat. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-09-12 19:11:16
Re: posibila sarcina?sincer nu stiu daca are vreo legatura sau nu dar azi toata ziua am avut temperatura 37,1.simt pe mine ca ceva nu e in regula.Probabil si gandul dar oricum termometrul nu minte. Offline #4 2011-09-12 19:38:36
Re: posibila sarcina?sincer si eu m-am simtit aiurea zilele astea, sa nu fie ceva in aer. simptomele nu apar asa repede daca e sarcina, cum ai zis, si oricum nu are vreo legatura crescutul tensiunii si o eventuala sarcina, mai ales la 2 zile de la contact. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #5 2011-09-12 21:22:46
Re: posibila sarcina?ade si hai_faiv si eu m-am simtit rau zilele astea, cred ca este o astenie de toamna.. eu am avut 15 cu 8-9 tensiunea si am simtit cum pic din picioare.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|