|
Nu esti logat.
Diagnoticare gresita negi genitali?#1 2011-09-13 05:41:41
Diagnoticare gresita negi genitali?Buna ziua! Am o intrebare. In urma unui control ginecologic, medicul mi-a spus ca am niste condiloame pe labia minora dreapta si mi-a recomandat Condyline si Isoprinosine. Mi-a spus ca sunt destul de micute si ca nu am de ce sa ma sperii, pentru ca radacinile HPV care dau astfel de manfestari nu sunt neapart cele cu high risk de cancer. De aici am dedus ca doamna doctor e destul de sigura ca am HPV, ceea ce mi se pare ciudat fara a avea macar rezultatul unui papanicolau. Am ajuns acasa si am inceput sa investighz problema, inarmata cu condylineul. Pe labia minora am cateva puntulete uniforma care arata a Fordyline spots (pe care le am in toata zona intima si nu ma deranjeaza) si vreo patru punctulete mai mari care nu sunt unite deloc intre ele si care inainte de condyline erau de culoarea pielii si aveau un aspect conic, ca un cos. Dupa sase zile de condyline aplicat cu masura, acele puncte mai mari ( aprox. 3 mm) nu au disparut, nu -au micorat, dar au doar capul alb, exact ca un cos. Este posibil sa fi fost si astea Fordyline spots sau niste cosuri i doctora sa se fi grabit cu diagnosticul? Imi dau seama ca pozele de pe net cu negii genitali sunt in stadiu avansat, asa ca imi e greu sa imi dau seama daca e vorba de niste negi in faza incipienta. In iunie 2009 am facut o tipizare hpv cand mi s-a descoperit o rana pe col si nu aveam nicio tulpina. De atunci, am schimbat un partener sexual si avand in vedere cum se ia virusul ata, banuiesc ca nu e imposibil sa il fi luat de la el, dar tare m-as bucura sa nu il am. Offline #2 2011-09-13 15:34:30
Re: Diagnoticare gresita negi genitali?Nu e nevoie de Papanicolau ca sa confirme prezenta HPV-ului in organismul tau. De altfel, Papanicolaul nu zice niciodata cu certitudine ca o femeie nu are HPV; insa da, Papanicolau-ul dă mari suspiciuni ca femeia are HPV atunci cand testul respectiv iese "rau". Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-09-13 15:41:03) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|