homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize preconceptie

#1 2011-09-13 17:07:03

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Analize preconceptie

Buna ziua,

Am si eu o intrebare.smile Medicul ginecolog mi-a dat sa fac un set de analize inainte de a incerca sa raman insarcinata. Am primit rezultatul, insa nu pot merge la medic pentru interpretare decat luna viitoare. Pana atunci daca este cineva care stie cam ce inseamna as fi recunoscatoare.smile Multumesc!
Rezultatele:
CMV IgG (Axsym)
    POSITIVE (>250.0)

CMV IgM (Axsym)
    NEGATIVE (0.130)

Rubella IgG (Axsym)
    POSITIVE (49.8)

Toxoplasma IgG (Axsym)
    NEGATIVE (0.2)

Toxoplasma IgM (Axsym)
    NEGATIVE (0.108)    

*Ag HBs (Manual Imunologie)
    Absent    

*Anti-HCV (Manual Imunologie)
    Absenti

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2 2011-09-13 19:16:35

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Analize preconceptie

lipsesc rezultatele la hiv si la sifilis, sunt analize pe care trebuie sa le faci.

in rest,CMV Ig G pozitiv e bine, e dovada faptului ca ai contractat virusul citomegalic deja si ai anticorpi, astfel ca nu esti in pericol de a te infecta acum si pasa infectia bebeului. CMV Ig M negativ inseamna tot acelasi lucru, anume ca nu ai o infectie acuta cu CMV.

toxoplasma negative amandoua (Ig G si Ig M) nu e foarte foarte foarte bine. adica e bine pentru tine, caci nu ai intrat in contact cu toxoplasma, dar esti cumva in pericol sa o contractrezi in timpul sarcinii..deci adio pisicute in timpul apropiat smile speli bine carnea, nu mananci oua crude, speli bine legumele.

ag hbs absent inseamna ca nu ai hepatita b si ac anti hcv inseamna ca nu ai hepatita c (asta daca nu ai prezentat factori de risc in ultimele 3 luni..). eu recomand aceleasi analize (hep b, c, sifilis, hiv) si tatalui.

mult succes!

#3 2011-09-13 19:25:28

Katey
Addicted member

Merci.smile

Pentru HIV si sifilis nu mi-a dat sa fac, dar le-am facut acum un an, inainte de nunta. La fel si tatal.

Strumful nails  7,5 ani

#4 2011-09-13 20:22:46

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

trebuie sa le faci atunci din nou imediat ce vei ramane insarcinata si inca o data pe parcursul sarcinii....asa e bine.

mult succes.

#5 2011-09-14 09:54:07

Katey
Addicted member

Multumesc! O sa le fac.smile

Strumful nails  7,5 ani

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.