homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simptome Ciudate!

#1 2011-09-15 22:48:20

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

Simptome Ciudate!

Buna..Am din nou o nelamurire..si nu mai stiu ce sa cred..De vreo 2 luni am incetat sa iau ac.mentionez ca am luat timp de 1 an si 5 luni..Dupa ce am intrerupt ac-urile..am avut 2 contacte sexuale neprotejate ( coitus intrerupt) dupa fiecare contact prietenul meu s-a spalat ..am avut menstra ..dar mai putina cantitativ..decat in timpul in care luam ac..Adica vreo 2-3 zile am avut mai multa..si dupa aceea cateva picaturi..Sa fie din cauza ca am intrrupt ac.? Dupa menstra am mai avut un contact sexual protejat .! ( prezervativ)
Dar mare mea nelamurire este ca am ..dureri de burta..cam ciudate..nu sunt de intensitate mare..suportabile. in partea de jos..pe langa ovare si durere de spate..unde sunt rinichii.. + ca de cand am intrerupt ac..am pus in jur de 4 kg ..neutral Am citit pe internet ca ..exista dureri in prima luna de sarcina..sad Exista posibilitatea sa fii ramas insarcinata? Va rog ..astept pareri..si sfaturi..va multumesc..

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

#2 2011-09-15 23:34:54

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Simptome Ciudate!

mie una mi-a fost foarte greu sa iti urmaresc postul si sa inteleg ce intrebari ai de fapt.
da, e normal sa ai dereglari de ciclu dupa ce ai lasat pastilele. totusi, ai facut sex neprotejat, deci daca tu crezi ca esti insarcinata fa un test de sarcina la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat si vei afla.
pentru restul simptomelor ciudate, mergi la medic si vei afla cauza.

mult succes!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.