|
Nu esti logat.
Ajutor :(#1 2011-09-15 21:59:38
ajutor :(Cine stie ( sigur ) daca Pilula Postinor deregleaza menstruatia ? Luasem pilula de urgenta si in urmatoarea jumatate de ora mi-a venit menstruatia,m-a tinut 7 zile lucru ce nu mi s-a mai intamplat pana acum,pentru ca in general ma tinea intre 3-5 zile,iar acum ar fi trebuit sa-mi vina de 5 zile si nu mi-a venit.Contact sexual neprotejat nu am avut.Sunt speriata,oare ce s-a intamplat ? Cam cat are voie maxim sa intarzie ? Offline #2 2011-09-15 22:12:55
Re: ajutor :(postinorul ca si concentratie de hormoni reprezinta cel putin pilule anticonceptionale pe juma` de an...adica o bomba de hormoni Offline #3 2011-09-15 22:12:59
Re: ajutor :(Nu trebuie sa stie nimeni sigur,consider ca inainte de utilizare trebuia sa citesti prospectul. Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #4 2011-09-16 23:46:43
Re: ajutor :(Prospectul l-am citit insa as vrea sa stiu mai multe impresii de la persoane care au mai administrat sau cel putin stiu cate ceva despre aceasta pilula. Offline #5 2011-09-16 23:56:16
Re: ajutor :(nu conteaza ce iti spune oricine altcineva, corpul tau reactioneaza diferit si tot ceea ce poti citi este prospectul. nu exista maxim, minim, lucrurile sunt variabile, dar in nici un caz atat de dramatice cat sa te panichezi. calmeaza-te si ai rabdare. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|