|
Nu esti logat.
Ajutooooooooor#1 2007-12-04 20:50:03
AjutooooooooorStie cineva daca sunt probleme cu anumite retele de internet?...caci eu nu pot deschide forumul de acasa si nici macar site-ul antionceptionale nu merge de la mine de acasa...acum am intrat pe calculatorul de la munca si vad ca merge...ce se intampla?...acasa nu pot intra nici de pe laptop nici de pe calculatorul mare...ajutor plizzzzz N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2 2007-12-04 20:51:57
Re: Ajutooooooooornici alezzone nu poate intra si nici adriana #3 2007-12-04 20:53:04
Re: Ajutoooooooooro fi ceva cu anumite servere de la RDS ?...dar fetele tot la RDS or fi? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #4 2007-12-04 20:53:45
Re: Ajutoooooooooreu sunt la rds la internet si imi merge perfect netu """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #5 2007-12-04 20:55:07
Re: Ajutoooooooooror fi numai anumite servere cine stie?...ca si la munca tot RDS este si is intrata la munca si merge...poate ne spune una din moderatoare cand vor intra daca nu se remediaza N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#7 2007-12-04 21:13:02
Re: Ajutooooooooorsi eu si eu..tot cu rds'ul..bagati mare sa ii facem reclama:) da merge frate! "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #8 2007-12-04 21:27:36
Re: Ajutoooooooooriar am intrat pe calc de la munca...de acasa nu merge deloc forumul...mai stiti fete care au aceeasi problema? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #10 2007-12-04 22:18:59
Re: Ajutooooooooornu merge deloc forumul sa-l accesez si nici macar site-ul www.anticonceptionale.ro nu se deschide...sunt conectata la mine la servici pe calculatorul de la munca si acolo merge... Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2007-12-04 22:19:27) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #11 2007-12-04 22:29:17
Re: Ajutooooooooorsi eu tot de la rds sunt si nu am avut probleme pana acum... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #12 2007-12-04 22:34:00
Re: Ajutooooooooorpai stiu ca la munca tot rds e si merge ca-s pe forum acum dar cum ma deconectez de la servici si raman pe netul de acasa nu merge...nici la adriana nu merge ca mi-a dat pe mess mesaj...or fi anumite servere de rds cu probleme...vad maine dimineata inainte de a pleca la munca si daca tot nu merge sun la ei...dar sa vb si cu una dn moderatoare maine sau chiar cu doctoressa poate stie dansa... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #13 2007-12-05 18:38:41
Re: AjutooooooooorLa mine se incarca foaaaaaarte greu si la un moment dat am primit un mesaj cum ca sunt prea multi vizitatori pe anticonceptionale.ro si de-aia nu pot sa intru pe forum....So....probabil ca asta e cauza de nu puteti intra.... Offline #14 2007-12-06 18:09:15
Re: AjutooooooooorEu sunt pe UPC...si nici mie nu mi-a mers... 2 zile nu se incarca forumul...si nici www.anticonceptionale.ro Alataieri dadea this page cannot be displayed...dar ieri imi zice ca se face update la site...pentru noi (asa scria) Ciudat... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #15 2007-12-06 18:11:26
Re: Ajutoooooooooraseara si de dimineata nu mergea si eu nu am net de la rds You are the sunshine of my life.. Offline #17 2007-12-06 18:30:31
Re: Ajutooooooooornu a mers la multe fete...am aflat si noi cele oropsite ...dar acum merge...ce bine e N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #18 2007-12-06 18:54:07
Re: Ajutooooooooor
subscriu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|