|
Nu esti logat.
Dureri de cap si tremur al mainilor#1 2007-12-06 18:56:25
dureri de cap si tremur al mainilorde 2-3 saptamani ma durut capul cam 2-3 ori pe saptamana am foat acum 2 luni cam asa la neurolog mi-a zis ca am migrene fara semne de focar neurologic.acum incepe durerea de la baza gatului si de aici durera sau am migrena clasica in plus acum cate va zile am baut cafea si am luat si o pastila de cap care continea cofeina si a inceput sa imi trenure mainile destul de puternic adevarat ma problema asta si ma intereseaza de la ce apare.? mama imi zice de lipsa de calciu sau fier,se poate? in plus cand ma supar foarte tare incep si tremur toata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-12-06 19:02:43
Re: dureri de cap si tremur al mainilorde la cafea iti creste tensiunea si mai ales ca ai luat si pastila cu cofeina asta e mai mult ca sigur....cand te enervezi la fel iti creste tensiunea, cel mai probabil de la asta e si la suparare/bucurie scade si calciul #3 2007-12-06 19:03:59
Re: dureri de cap si tremur al mainilorda dar in general imi cam tremura manutele . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-12-06 19:05:39
Re: dureri de cap si tremur al mainilorfara sa bei cafea? cel mai probabil e de la calciu+oboseala daca exista+stress.....in orice caz la toata lumea ne tremura mainile, dar nu tb sa tremure ff tare un tremur usor e normal ca doar n-o sa stea dreapta #5 2007-12-06 19:07:54
Re: dureri de cap si tremur al mainilornormal ca nu tremura tare.ehhhh calciu cica a iesit bine la ultimele analize dar nu prea am incredera in laboratorul unde le-am facut.asa ca vreau sa le repet VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-06 19:10:53
Re: dureri de cap si tremur al mainilorrepeta-le si poti lua niste magneziu ceva in perioada asta ...eu de la el ma linistesc, cel putin mie medicul endocrinolog mi-a zis sa iau 10 zile pe luna calciu, 20 de zile magneziu...si am valorile bune, dar cica noi femeile aveam nevoie de suplimente din astea. #7 2007-12-06 19:12:28
Re: dureri de cap si tremur al mainilorpia vreau sa imi fac si analizele pt. magneziu si daca iau si imi fac dau banii aiurea pe ele.apropo stie cineva cu cat timp inainte de analize nu trebuie sa iau calciu,magneziu??? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-12-06 19:15:03
Re: dureri de cap si tremur al mainilor10 zile cam asa... © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|