|
Nu esti logat.
Mancarimi si exfoliere labii#1 2011-09-15 20:13:58
Mancarimi si exfoliere labiiBuna tuturor, Offline #2 2011-09-15 20:24:01
Re: Mancarimi si exfoliere labiie posibil sa fie o candidoza, e posibil sa fie o bts (adica boala cu transmitere sexuala), oricum o dai trebuie sa mergi la un laborator sa faci o "lama", mergi si ceri o analiza a secretiei plus antifungigrama apoi mergi frumos cu rezultatele la un medic ginecolog pt o prescriptie medicala Offline #3 2011-09-18 11:58:02
Re: Mancarimi si exfoliere labiiLa mine asa se manifesta candidoza...cu aceasta descuamare a pielii, mai rar intalnita. Acum dupa cativa ani simptomele mi s-au schimbat, nu o mai fac. Offline #4 2011-09-18 17:45:11
Re: Mancarimi si exfoliere labiiMultumesc pentru raspunsuri. In cursul saptamanii urmatoare urmeaza sa merg la gineco. Intre timp am renuntat la crema cu galbenele si am inceput sa la spal cu lactacyd varianta ocean si parca e un pic mai bine. Nu mai am mancarimile alea ingrozitoare, dar tot imi doresc sa tratez mai repede problema. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|