homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarimi si exfoliere labii

#1 2011-09-15 20:13:58

elena_opr
Membru
Inregistrat: 2011-09-15

Mancarimi si exfoliere labii

Buna tuturor,

V-am citit cu atentie pana acum, dar din pacate nu am gasit un raspuns/rezolvare pentru problema mea. De cateva zile am o mare problema. Mancarimi in zona labiilor + exfolierea pielii din zona respectiva si o scurgere usor galbuie, dar fara miros. Urmeaza sa merg la medic saptamana viitoare, dar as vrea ca pana atunci sa gasesc macar o solutie de moment. Am incercat cu unguent de galbenele, m-am spalat cu gel special pentur zona intima, dar degeaba. Situatia este aceeasi.  Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? S-a confruntat cineva ca o situatie similara?

Va multumesc si va doresc o seara cat mai frumoasa!

#2 2011-09-15 20:24:01

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: Mancarimi si exfoliere labii

e posibil sa fie o candidoza, e posibil sa fie o bts (adica boala cu transmitere sexuala), oricum o dai trebuie sa mergi la un laborator sa faci o "lama", mergi si ceri o analiza a secretiei plus antifungigrama apoi mergi frumos cu rezultatele la un medic ginecolog pt o prescriptie medicala

NU iti va trece cu vreo alifie minune si nici cu rugaciuni, deci mergi la doctor!

inainte de prelevarea probei ptr analiza nu mai da cu nici oalifie respectiv nu introduce nimic in vagin cu minim 24 de ore inainte pt a nu compromite proba si respectiv rezultatele (ambele analize se fac din aceeasi proba)

bafta!

#3 2011-09-18 11:58:02

Gily
Full member
Inregistrat: 2007-10-20

La mine asa se manifesta candidoza...cu aceasta descuamare a pielii, mai rar intalnita. Acum dupa cativa ani simptomele mi s-au schimbat, nu o mai fac.

#4 2011-09-18 17:45:11

elena_opr
Membru
Inregistrat: 2011-09-15

Multumesc pentru raspunsuri. In cursul saptamanii urmatoare urmeaza sa merg la gineco. Intre timp am renuntat la crema cu galbenele si am inceput sa la spal cu lactacyd varianta ocean si parca e un pic mai bine. Nu mai am mancarimile alea ingrozitoare, dar tot imi doresc sa tratez mai repede problema. 

Multumesc inca o data pentru raspunsurile acordate.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.