homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medici de familie

#1 2007-04-24 08:41:42

cecil
Full member
Inregistrat: 2007-02-21

medici de familie

Ajutati-ma va rog cu un cabinet/clinica( Bucuresti) unde pot gasi medic de familie, care sa-mi rec analize si toate cele; si unde credeti ca se pot face cu trimitere analize (cu pret redus/gratuit)?

#2 2007-07-02 16:53:22

antigona
Full member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: medici de familie

in militari: dr alina nedelcu, pe strada virtutii nr. 11, tel 430 42 12

#3 2011-05-03 02:43:44

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

as avea si eu nevoie de un medic de familie dintr-o clinica din Bucuresti. de preferinta o clinica in cadrul careia sa fie mai multe specializari, sa stiu ca ma pot baza pentru orice situatie. am vazut ca sunt multe clinici de genul acesta, dar nu stiu care ar fi cea mai indicata. as aprecia niste sugestii /pareri / sfaturi. smile

They can because they think they can.

#4 2011-09-19 10:26:32

andal_1
New member
Inregistrat: 2007-10-02

Buna. Am nevoie sa imi schimb medicul de familie din orasul natal si sa imi aleg unul in Bucuresti. Imi puteti recomadna pe cineva de la CMU (Regina Maria)? Care credeti ca e mai ok? Unul la CMU unde am pachet cu servicii medicale de la firma sau unul care are cabinet particular (la acesta din urma se platesc consultatiile)? Ma intereseaza ptr ca la CMU aceste consultatii intra in pachetul de beneficii insa daca e sa aleg unul de acolo as vrea sa am niste opinii din partea altor pacienti. Multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.