homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie intarziata 2 luni

#1 2007-12-05 13:04:01

shara
New member
Inregistrat: 2007-10-31

menstruatie intarziata 2 luni

va salut!!!am doua intrebari:prietena mea(virgina fiind) nu a mai avut menstruatie de doua luni,am auzit ca ar putea fi din cauza schimbari de clima,se poate? intreb pentru ca ea a venit in luna august in Italia dar la sfarsitul luni septembrie a fost nevoita sa plece in Romania si s-a intors in Italia in luna octombrie.ciudat este faptul ca nu se simte rau,nu are absolut nimic. Alta problema am eu,ce ma fac cu candida!?este a patra oara cand imi apare in aproape doi ani si am tratat-o de fiecare data. am un tratament nou(fruconazol si gynofort)intrebarea mea este daca trebuie sa le iau dupa menstruatie, de data asta nu am ajuns la medic pentru ca nu am avut cum.inca ceva,pot sa ii dau si sotului meu fruconazol?imi cer scuze daca deranjez si multumesc din suflet.

Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure.

#2 2007-12-05 13:12:15

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: menstruatie intarziata 2 luni

da...ef posibil sa intarzie din cauza schimbarilor...de clima, presine atmosferica, mediu,etc...dar daca nu va aparea curand va trebui sa mearga la medic...si ilpoti face dupa menstra...si da...ii poti (si e chiar si indicat) sau dai sotului tau antimicoticul...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-12-06 21:55:06

shara
New member
Inregistrat: 2007-10-31

Re: menstruatie intarziata 2 luni

multam frumos

Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.