|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2011-09-19 23:49:23
intrebareBuna seara! am si eu o mica problema si sper sa ma puteti ajuta. in urma cu 2 saptamani si ceva am fost la un control ginecologic unde mi s-a pus diagnosticul de mastita fibrochistica bilaterala, vaginita mixta si exocervicita. tratamentul a fost: femicur, movalis, metronidazol si ovule vaginale macmiror. menstruatia trebuia sa-mi vina chiar in perioada cand am inceput tratamentu si nici pana acum (cand am terminat ovulele si mai am cateva pastilute de luat) nu a venit.. intrebarea mea este : acest tratament poate influenta aparitia menstruatie? va multumesc anticipat si sper sa ma puteti lamuri ca sunt cam ingrijorata. Offline #2 2011-09-20 00:05:23
Re: intrebaretratamentul nu poate afecta aparitia menstruatiei. Offline #3 2011-09-20 00:14:21
Re: intrebarecontact sexual nu am mai avut de cateva luni si am facut si o ecografie acum vreo 3 saptamani si banuiesc ca daca era ceva se vedea.. Offline #4 2011-09-20 00:35:13
Re: intrebareintr-adevar. Offline #5 2011-09-20 00:40:00
Re: intrebaremultumesc mult de raspuns Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|