|
Nu esti logat.
Disperare......AJUTOR!!!#1 2007-12-06 22:06:48
Disperare......AJUTOR!!!Am mancarimi si usturimi cam o data la doua luni si uneori mai rapid in zona genitala...aceasta imi dispare inainte de a imi veni menstruatia si reapare dupa...am mai avut asemenea probleme cam acuma 5 ani..(acuma am 17) si mi-a disparut de la sine..dar acuma??de cand mi-am inceput viata sexuala (cam de un an) incontinu ma ustura si ma mananca..am fost la medic si mi-am facut urocultura la care mi-a iesit pozitiv ptr infectie urinala....mi-am mai refacut odata analizele...dupa o saptamana si mi-au iesit negative ptr infectie urinara..am fost intre timp la ginecologie,unde m-au diagnozticat cu infectie urinara..nu stiu ce sa mai cred..totul s-a petrecut cam de jumatate de an...nu mi-au prescris nici un tratament..in schimb am fost la farmacie unde mi-a fost recomandat un unguent...nu mi-a trecut si nu stiu ce sa mai fac ...care a mai trecut prin ce am trecut eu???AJUTOR!!! Offline #2 2007-12-07 07:46:08
Re: Disperare......AJUTOR!!!schimba ginecologul si fa o analiza la secretie dupa simptome eu zic ca este candida VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-12-07 08:00:58
Re: Disperare......AJUTOR!!!si eu la fel...dar nu dispera ca se rezolva Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|