homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Boli ceara traditionala

#1 2011-09-20 17:26:37

bp
New member
Inregistrat: 2011-06-07

boli ceara traditionala

buna,din pacate tocmai am facut o prostie.m-am epilat inghinal la un salon unde se foloseste ceara traditionala cesafac (care se refoloseste).si sunt foarte nelinistita.ce boli pot lua de pe urma prostiei pe care am facut-o?rog doctoressa daca poate sa imi raspunda

#2 2011-09-20 17:28:26

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: boli ceara traditionala

practic nici una, linisteste-te.

#3 2011-09-20 17:37:52

bp
New member

esti sigura?adica ceara aia e topita la temperatura mare si strecurata...dar nu poti sti pe cine a mai fost folosita inainte.oare e temperatura destul de mare cat sa distruga toate bacteriile?ca sa nu mai zic de posibilitatea ca la unele persoane sa apara picaturi de sange.e prima si ultima data cand fac o asa prostie,acum nu mai pot de griji supa

#4 2011-09-20 18:29:33

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Ceara aia e practic fiarta, da in clocot inainte sa fie refolosita. Si daca Moksha a zis ca e ok, crede-o, ca nu vbeste prostii. Data viitoare te poti duce la un salon unde sa foloseasca ceara de unica folosinta ca sa scapi de orice grija.

#5 2011-09-20 19:07:22

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Nu toate cosmeticienele o fierb. Eu m-am dus la un salon si tipa de acolo tinea decantatorul la o temperatura crescuta cat sa i suporti pe piele si din cand in cand dadea cu paleta sa ma cada un pic de ceara si sa-i mai puna mie o peasca pe pisica.
Acum nu e cazul sa te sperii. Poate esti unul din multele cazuri care nu o sa pateasca nimic, nu te mai stresa puss

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Publicitate

loading...

#6 2011-09-20 19:44:40

moksha
Hero member

bp a scris:

esti sigura?adica ceara aia e topita la temperatura mare si strecurata...dar nu poti sti pe cine a mai fost folosita inainte.oare e temperatura destul de mare cat sa distruga toate bacteriile?ca sa nu mai zic de posibilitatea ca la unele persoane sa apara picaturi de sange.e prima si ultima data cand fac o asa prostie,acum nu mai pot de griji supa

sunt sigura, linisteste-te.

in cel mai rau si improbabil caz poate fi vorba de o infectie bacteriana, dar repet, e putin probabil. discutia cu hpvul pe care am mai auzit-o e in sfera daca si cu parca - teoretic e posibil, dar practic nu prea.
in legatura cu picaturile de sange, nu te stresa, nu e ca si cum ti-a pus ceara siroind de sange ca sa fie problema. si nici atunci nu era asa usor de transmis ceva.
mie mi se pare neigienic, dar nu periculos per se. linisteste-te. nu zic ca nu o sa patesti nimic in nici un caz, dar nu trebuie sa fii stresata, cel mai probabil nu e o problema.

#7 2011-09-20 20:09:50

bp
New member

ms mult fetelor puss eu m-am stresat pt ca am citit pe forumuri de hiv si hepatite.de asta imi era cel mai frica.in fine,nu voi mai practica acest sport.partea nasoala e ca la tel cand mi-am facut programare nu mi-a zis nimeni cum sta treaba.moksha,iti multumesc mult,m-ai linistit esti o draguta  si, apropo, cu ce te ocupi?daca doresti sa spui

#8 2011-09-20 22:18:41

moksha
Hero member

hiv nu ai cum sa iei asa, nici daca te straduiesti, decat daca ai intrat la o secunda dupa fata dinainte si aveai doua rani imense la nivelul labiilor si cosmeticiana a luat o bucata de ceara si a pus-o direct in directia jetului de sange care curgea din rana foarte adanca a celei dinainte, dupa care a lipit-o de labiile tale smile . hepatita ar fi o minima minima sansa, dar e atat de mica incat nici macar nu merita discutata. deci linisteste-te.

eu am terminat medicina, am fost un an plecata pentru un master si acum ma reorientez, inca nu stiu exact ce o sa fac. daca nu ti se pare suficient de credibila parerea mea in acest context, cu siguranta doctoressa e mai in masura sa iti raspunda, eu doar m-am facut utila smile

#9 2011-09-21 16:03:52

bp
New member

ms mult moksha puss esti o scumpa.si mie mi se parea o idee idioata pt ca e doar ceara,dar am vazut pe forumuri si imediat m-am speriat.cu siguranta e asa cum spui tu :boss:apropo,unde ai terminat medicina?eu acum intru anul 2 la tm

Ultima oara a fost editat de bp (2011-09-21 16:06:04)

#10 2011-09-21 16:08:05

moksha
Hero member

la davila, la bucuresti.

o sa inveti acum in anul 2 la virusologie si microbiologie mai bine..si o sa vezi ca exista o posibilitate, dar o sa inveti mai departe cum sa separi probabilul de realitate smile

mult succes!

#11 2011-09-22 13:54:30

bp
New member

ms draga.si tie goodluck

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.