homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou pt.mamitica mea

#1 2007-12-07 12:43:56

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

cadou pt.mamitica mea

tot caut sa ii cumpar ceva cosmetice de craciun dar naturale problema eate ca am gasit mai demult un sait dar acum nu mai merge,in magazine tot ce am vazut erau scumpe rau.deci daca imi spuneti si mie de un sait ceva sau magazin unde sa gasesc ceva? ma intereseaza in special cele de la greenland

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-12-07 12:44:51)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2007-12-07 12:46:43

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: cadou pt.mamitica mea

site-ul care l-a dat mica narcisa pe topicul cu transpiratia.
www.sauber.ro  am vazut ca au produse faine si la preturi bunisoare. si nu au parabeni in compozitie (ca tot se discuta despre asta)
merita sa arunci un ochi wink

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2007-12-07 12:54:15

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: cadou pt.mamitica mea

http://www.beautynet.ro/shopping/

poti sa incerci si pe asta...dar sincer sincer iti recomand parfumul kylie minogue sau celine dion care are si gel de dus sau crema de corp si e numai 50 de lei. in orice hypermarket il gasesti

Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-12-07 12:54:32)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.