|
Nu esti logat.
Dupa tratament#1 2007-12-07 13:25:03
dupa tratamentam avut un tratament cu ovule preparate in farmacie care contineau vitamine,augmentin si inca ceva cu m care nu inteleg.am avut 10.am terminat tratamentul luni si am avut contact sexual miercuri.mentionez ca iau ac .trebuia sa mai astept? Offline #2 2007-12-07 13:26:19
Re: dupa tratamentnu trebuia sa mai astepti VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-12-07 13:27:31
Re: dupa tratamentuh ma speriasem.ca auzisem ca trebuie sa astepti nuj cate zile la unele ovule sau creme.si daca nu astepti ce se poate intampla?sa nu si faca efect ac? Offline #4 2007-12-07 14:31:46
Re: dupa tratamentla anumite ovule nu poti sa ai contact sexual cat timp le pui.ele nu scad efectul ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|