|
Nu esti logat.
Argintare bijuterii#1 2009-05-16 12:33:08
argintare bijuteriiBuna , am si eu un inel din "aoleo" care imi place tare dar care s-a facut ca naiba. Se poate sa-l suflu cu argint k sa scap de problema ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2009-05-16 12:35:37
Re: argintare bijuteriipai poti merge intr o bijuterie sa intrebi....daca nu se poate asa...fa ti la comanda acelasi model din argint one day we're gonna get somehow... Offline #3 2011-09-23 17:39:25
Re: argintare bijuteriicum pot sa aflu acasa ce marime am la inel? ce si cum masor? ca am vazut marimi din categoria 5 - 6- 7- 8 etc. cum ajung la o valoare din asta? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #4 2011-09-23 18:08:04
Re: argintare bijuteriipai iei si masori cu o linie/un cm diametrul. bagi aici si vezi in tabel http://www.onlineconversion.com/ring_size.htm Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2011-09-23 18:20:02
Re: argintare bijuterii
am masurat si circumferinta si diametrul. circumferinta mi-a dat 5,5 exact ca marimile alea de pe site (site romanesc cred) - inseamna ca aia e tot? nu mai trebuie sa impart la nimic. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-23 18:32:16
Re: argintare bijuteriicircumferinta cat era? bagi acolo nr de cm de cirumferinta si iti da marimea. 5,6 etc sunt marimi americane. la noi marimile se refera la 19, 20..adica diametrul Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #7 2011-09-23 18:39:03
Re: argintare bijuterii5,5 cm era circumferinta, dar pe mine nu ma intere marimile americane, ca site-ul de unde vreau eu sa comand e romanesc. acuma nu stiu daca marimile pe care le au ei pe site sunt americane sau de altfel. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|