homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaginoza nespecifica?

#1 2011-06-21 09:25:48

joannap81
Membru
Inregistrat: 2011-06-21

Vaginoza nespecifica?

Am fost diagnosticata cu vaginoza nespecifica in urma unui test de secretie si mi s-a recomandat tratament de 12 zile cu polygynax. Testul precizeaza si absenta culturii fungi, culturii bacteriene. Intrebarea mea este daca e normal sa nu ii fi dat si partenerului un tratament?

#2 2011-06-21 10:10:46

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Vaginoza nespecifica?

vaginoza nespecifica e denumita de multe ori gardnerella vaginalis. asta e de fapt o dereglare a florei vaginale, nimic altceva. unii medici aleg sa recomade si partenerului ceva, cei mai multi insa n-o fac. deci e ok asa.
vezi ca sunt multe topicuri despre gardnerella pe aici, mai poti citi una-alta

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#3 2011-06-21 10:29:39

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

E bine dupa tratament sa-ti reglezi flora vaginala cu probiotice. Mie  dr mi-a recomandat si feminella vagi c cica aceste ovule creste acididate si impiedica inmultirea bacteriilor , ea le testase pe ea intai , sunt special pt acest tip de afectiuni.

What doesn't kill me, makes me stronger

#4 2011-09-24 16:42:08

malina_131
Membru
Inregistrat: 2011-09-24

Joanna, aceeasi problema am avut-o si eu, diagnosticare cu vaginoza. Am urmat un trament cu ovule prescrise de medic, fara sa simt imbunatatiri. Dupa mai bine de o luna, un alt medic mi-a recomant feminella vagi c, si la ultimul control a iesit totul ok.
Tie ti s-a rezolvat problema?

#5 2011-09-24 18:03:49

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

si eu am folosit feminella vagi c pt vaginita nespecifica si dupa o luna am repetat si tot mi-a iesit.nu mai scap de ea.iar cu un an in urma de 2 ori mi-a iesit gardnerella vaginalis.bine,la alt laborator,deci cam aceeasi marie cu alta palarie.la naiba!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#6 2011-09-24 18:20:01

malina_131
Membru
Inregistrat: 2011-09-24

Sonia, nu stiu daca e vreo diferenta intre vaginoza nespecifica si cea bacteriana, eu am avut bacteriana. Oricum, eu am 'sondat' internetul pe subiectul asta, si uite ce am gasit pe site-ul feminella, cu ovulele vagi c:

Statistic, s-a demonstrat faptul că vaginoza bacteriană recidivează frecvent, chiar dacă tratamentul ales a fost corect și complet. Recidivele sunt de cele mai multe ori mai greu de tratat, fiind necesară o altă abordare a aceleiași afecțiuni și, ?n același timp, durata tratamentului se poate prelungi. Recidivele pot fi ?nsoțite și de complicații, de aceea este foarte importantă prevenția acestora.

Pentru menținerea rezultatelor post-tratament ale vaginozei bacteriene, se recomandă administrarea de medicamente capabile să ?ntrețină flora bacteriană fiziologică astfel ?nc?t rata apariției recidivelor să scadă.

Deci poate tu trebuia sa ai grija sa mentii flora bacteriana la nivelul corespunzator. Mai incearca un control.
Sper sa te ajute.

#7 2011-09-24 18:34:06

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

da,malina.mersi.oi vedea ce fac.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.