|
Nu esti logat.
Probleme cu menstruatia#1 2011-09-25 11:49:37
probleme cu menstruatiabuna...sunt noua pe site si as avea cateva intrebari.....de 8 ani am menstruatie si nu am patit pana acum asa ceva.....sambata trecuta mi s-a terminat menstruatia si dupa o saptamana iar mi-a venit.....saptamana trecuta dupa ce mi-a trecut ciclul am inceput sa folosesc pelicule si acum la exact o saptamana dupa ce mi-a trecut menstruatia iar mi-a venit....va rog sa imi spuneti daca este ceva grav si daca ati mai patit asa ceva Offline #2 2011-09-25 14:11:22
Re: probleme cu menstruatiace inseamna ca ai inceput sa folosesti pelicule? Offline #3 2011-09-26 10:20:48
Re: probleme cu menstruatiacred ca a vrut sa zica "pilule" si se refera la anticonceptionale. Offline #4 2011-09-26 18:05:12
Re: probleme cu menstruatiaeu cred ca s-a referit la "foite chinezesti". nu cred ca exista legatura intre folosirea lor si sangerarea respectiva. sfatul meu este sa mergi sa discuti cu un medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|