|
Nu esti logat.
AJUTOR!#1 2011-09-25 12:10:26
AJUTOR!Buna , acum o saptamana eu si iubitul meu ne-am jucat un pic, si am facut-o maximum 2 min. fara prezervativ ,fara nimic si fara ca el sa ejaculeze . Asta s-a intamplat si sambata si duminica trecuta . El sustine ca nu a fost lichid seminar mult iar dupa calculele mele nu eram in perioada fertila. Acum pe 24 trebuia sa imi vina menstra .Am toate semnele : dureri de burta , de spate , de sani , PMS ( saptamana de inaintea menstruatiei) dar cu toate astea , nu mi-a venit. Credeti ca am ramas insarcinata ? Acum stau ca pe ace si eu si iubitul meu , si la fiecare secretie care o simt controlez : Este o secretie transparenta -care cred ca este lichidul seminar. Offline #2 2011-09-25 13:31:14
Re: AJUTOR!In primul rand, nu exista lichid " seminar ", ci lichid SEMINAL In al doilea rand, el nu are de unde sa stie care este cantitatea de lichid preejaculator eliminata. Si in al treilea rand, lichidul ala nu are cum sa iasa din tine. Punct. Lichidul ala nici nu se vede. Pana si sperma iese din tine DUPA actul sexual. Imediat sau maxim la scurt timp dupa. In niciun caz dupa o saptamana. Deci e destul de clar ca nici macar nu se pune problema de lichid preejaculator, pe care nu il vezi si nici nu il simti. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2011-09-25 18:43:28
Re: AJUTOR!Iti multumesc mult pt. raspuns si pt. informatie. Sa speram ca nu va fi nici o sarcina. Acum astept sa imi vina menstra. Offline #4 2011-09-26 14:36:16
Re: AJUTOR!Cu placere Sa speram ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2011-09-26 19:19:15
Re: AJUTOR!Dar totusi dc nu vine menstra? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|