homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de ajutor in interpretarea testului Papanicolau va rog!

#1 2011-09-27 20:05:25

christyne
New member
Inregistrat: 2010-06-25

Am nevoie de ajutor in interpretarea testului Papanicolau va rog!

Buna, as avea si eu nevoie de un ajutor, mi-am facut si eu un test papanicolau  si un examen bacteriologic si sunt programata abea peste doua saptamani pentru interpretare si nu mai am rabdare, daca are cineva idee si se pricepe  sa ma ajute cu interpretarea va rog.
Papanicolaul a iesit in felul urmator:Tip frontiu: clasic;
                                                   Calitate frontiu:satisfacator pentru evaluare,cu celule endocervicale prezente.Negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna.
                                                   Alte modificari nonneoplazice:inflamatie.
                                                   Se recomanda:examen bacteriologic.
                                                   Descriere citologica:Frontiu cu celule intermediare,superficiale,endocervicale,metaplaziate izolate;pe un fond cu inflamatie severa.
                                                  La microorganisme nu este bifat nici unul din cele enumerate si deasemenea nici o anomalie in ceea ce priveste celulele scuamoase si celulele glandulare.
Iar examenul microscopic colorat secretie   a iesit cam asa: celule epiteliale frecvente, leucocite frecvente.flora bacteriana grad IV Foarte frecventi  coci gram pozitivi si relativ frecventi bacili gram negativi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.