|
Nu esti logat.
Cat de buna este folosirea anticonceptionalelor?#1 2007-12-03 06:51:43
cat de buna este folosirea anticonceptionalelor?de 3 luni am inceput sa iau anticonceptionale. iar peste doua zile ar fi trebuit sa incep a 4 tura iar mie tot nu mi a venit ciclul, ce trebuie sa fac? Offline #2 2007-12-03 06:59:48
Re: cat de buna este folosirea anticonceptionalelor?sa astepti ca va veni sigur...doar e pauza de 7 zile.. Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-12-03 07:11:55) Offline #4 2007-12-03 11:57:19
Re: cat de buna este folosirea anticonceptionalelor?laura83...daca totusi nu apare fa un test de sarcina in ultima zi...daca e negativ incepe normal folia urmatoare...si dacase repeta poveste si luna viitoare mergi inapoi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-12-07 20:36:54
Re: cat de buna este folosirea anticonceptionalelor?Am si eu o intrebare...de fapt 2...Daca iau Logest....credeti k ar fi vreo problema daca as aplica pe o bubita un antibiotic crema?? Adik interactioneaza cumva antibioticele aplicate cutanat cu antibelele? Si inca o intrebare...ptr fetele care folosesc antibebe...knd termin aceasta prima folie...k e prima pe kre o folosesc...cum fac cu pauza de 7 zile? Cum numar zilele ? 7 incepand cu prima zi in care nu iau.....si tot asa? Asta inseamna ca as incepe a doua folie exact in aceeasi zi a saptamanii in kre am inceput-o si pe prima....am calculat bine??Pls astept si eu un raspuns!Va poooppppp Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-07 22:27:14
Re: cat de buna este folosirea anticonceptionalelor?da ai calculat bine...incepi urmatoarea folie in aceeasi zi a saptamanii ca prima folie...in pauza asta trebuie sa iti vina menstra..antibioticul crema nu interactioneaza N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|