|
Nu esti logat.
Replica telefon#1 2011-09-28 22:25:09
Replica telefonSalut. Nu stiu daca mai este vreun post aici cu mesaju asta, dar as vrea sa vad cateva pareri despre replicile : Nokia E71 si Iphone 4. Replica de Nokia as vrea sa o cumpar pentru mama pt un singur lucru: are dual sim..si mama foloseste 2 telefoane care nush cat vor mai fi bune. Pentru un parinte care foloseste dkt 2 butoane(sunat/inchis) ma intreba daca renteaza? A folosit cineva?Merg sim`urile in acelas timp? Acum de Iphone 4, imi place designul, si cam atat. M`as multumi daca as gasi unul caruia sa`i mearga si wifi. A avut cineva si poate sa`mi zica daca este cat de cat rezistent pt k am citi opinii diferite..unii zic ca il/le au de foarte mult timp si nu s`a intamplat nimic..altii care nu au tinut mai mult de 2,3 luni. Astept pareri, multam. Offline #2 2011-09-28 23:31:16
Re: Replica telefonEu am vazut cateva replici.Poate ca nu era foarte fericite.(erau praf!!!) “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #3 2011-09-28 23:49:09
Re: Replica telefonPt convorbiri si atata tot sunt praf:)? Offline #4 2011-09-29 00:34:27
Re: Replica telefonkuta, am primit si eu o replica de ceva lg. se pierdea semnalul cand la o retea, cand la cealalta, difuzorul lasa de dorit, bateria nu tinea etc. Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #5 2011-09-29 07:02:32
Re: Replica telefonuite aici s-a mai vorbit de asa ceva Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|