homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Replica telefon

#1 2011-09-28 22:25:09

KuTa
New member
Inregistrat: 2011-01-27

Replica telefon

Salut. Nu stiu daca mai este vreun post aici cu mesaju asta, dar as vrea sa vad cateva pareri despre replicile : Nokia E71 si Iphone 4. Replica de Nokia as vrea sa o cumpar pentru mama pt un singur lucru: are dual sim..si mama foloseste 2 telefoane care nush cat vor mai fi bune. Pentru un parinte care foloseste dkt 2 butoane(sunat/inchis) ma intreba daca renteaza? A folosit cineva?Merg sim`urile in acelas timp?     Acum de Iphone 4, imi place designul, si cam atat. M`as multumi daca as gasi unul caruia sa`i mearga si wifi.  A avut cineva si poate sa`mi zica daca este cat de cat rezistent pt k am citi opinii diferite..unii zic ca il/le au de foarte mult timp si nu s`a intamplat nimic..altii care nu au tinut mai mult de 2,3 luni. Astept pareri, multam.

#2 2011-09-28 23:31:16

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Re: Replica telefon

Eu am vazut cateva replici.Poate ca nu era foarte fericite.(erau praf!!!)
Sfatul meu ar fi sa iei un telefon nokia original cu 2 simuri ieftin..Astia de la nokia au telefoane fiabile.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#3 2011-09-28 23:49:09

KuTa
New member
Inregistrat: 2011-01-27

Pt convorbiri si atata tot sunt praf:)?

#4 2011-09-29 00:34:27

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

kuta, am primit si eu o replica de ceva lg. se pierdea semnalul cand la o retea, cand la cealalta, difuzorul lasa de dorit, bateria nu tinea etc.

acum depinde, poate in cazul meu nu a fost un model "fericit", dar daca nu vrei sa risti si sa dai banii degeaba+nu vrei ceva care sa arate "cool" doar la aspect si sa fie praf in rest, eu iti recomand sa nu-ti iei. smile

incearca un nokia mai ieftin spre  exemplu, dar original.

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#5 2011-09-29 07:02:32

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

uite aici s-a mai vorbit de asa ceva

http://forum.anticonceptionale.ro/t2533 … foane.html

eu zic acelasi lucru, daca vrei un telefon doar pentru ca arata bine si e o copie a unui model faimos si scump, mai bine o lasi balta. ori vrei un telefon bijuterie, sa te lauzi cu el, si atunci iti iei unui original, sa iei o copie ieftina e deja snobism, ori vrei un telefon fiabil pentru a telefona, si atunci din nou mai bine iei unul original.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#6 2011-09-29 08:51:49

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

asadar topic inchis. Continuati la cel indicat de coraline

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.