|
Nu esti logat.
Caut gazda timisoara#1 2011-09-28 15:53:47
caut gazda timisoaraBuna fetelor caut si eu o gazda la 50 euro daca stie vreuna dintre voi in timisoara..Aseara am aflat ca nu am primit loc la camin si acum am ramas pe dinafara ...Sau daca stiti de cumparare loc in camin sa imi spuneti si mie cum se procedeaza va rog mult.Multumesc Unde e el, am paradisul meu Offline #2 2011-09-28 22:35:13
Re: caut gazda timisoaraChiar am vorbit cu o prietena astazi despre asta, ea isi cauta chirie in Timisoara. Din discutia ce am avut-o parca asa tin eu minte ca ea s-a uitat pe site-ul Publitim-ului si a vazut diferite anunturi. Eu zic sa te uiti putin pe acolo. "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #3 2011-09-28 23:35:55
Re: caut gazda timisoarahttp://www.imobiliare.ro/inchirieri-apa … ra-2350118 Love. Live. Laugh. Offline #4 2011-09-29 00:50:49
Re: caut gazda timisoaraMultumesc foarte mult pentru raspunsuri.Si eu m-am uitat pe mai multe siteuri dar chiriile sunt foarte mari iar in timisoara nu stiu pe nimeni cu care sa impart chiria, mai mult de 50 euro pe luna nu pot da din cauza ca am cheltuit foarte mult in perioada asta cu facultatea si nu dispun de un buget mai mare, iar locuri in camin stiu ca au ramas foarte multe neocupate dar nu stiu cum sa procedez sa obtin unul pentru ca la facultatea mea s-au dat in functie de medii iar eu cu 8.69 nu am mai obtinut chiar daca sunt la buget .De aceea m-am si gandit sa cumpar un loc dar nu stiu cum se procedeaza, nu stiu cine vinde si cui trebuie sa dau banii, si daca mai trebuie sa mai platesc eu pe luna la camin . Daca stiti voi va rog sa imi spuneti .. Unde e el, am paradisul meu Offline #5 2011-09-29 09:48:51
Re: caut gazda timisoaraLoredana, vad ca nu esti foarte in tema cu subiectul asa ca incerc sa te ajut cu cateva informatii. "Cumparatul" locului in camin presupune fie mituirea administratorului caminului ca sa-ti ofere un loc acolo, fie "achizitionarea" acelui loc de la un alt student caruia i-a fost repartizat dar care nu are nevoie de el. Oricum ar fi, sigur ca vei plati caminul lunar ca orice alt student, n-ai un regim special fata de alti stidenti ci doar ai intrat intr-un mod mai putin... ortodox in posesia locului in camin. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-29 09:57:46
Re: caut gazda timisoaraEu aveam, o prietena ce statea in zona Mircea cel batran cu 80 de euro pe camera la casa cu baie proprie si bucatarie comuna si mai platea in plus chesltuieli. Nu vei reusi sa gasesti chirie cu 50 de euro sub nicio forma. Poate doar sa stai cu cineva si sa-l iei pe proprietar la bani marunti cu ce-ti ofera si cat iti cere. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|