|
Nu esti logat.
Marvelon trateaza acneea#1 2008-11-05 11:57:56
Marvelon trateaza acneeaBuna ! Sunt noua pe acest forum si m-am decis sa intru pt ca imi place foarte mult ce discutati Am si eu o intrebare si anume daca marvelon ajuta in tratarea acneei? Am 25 de ani si mi-am inceput viata sexula de curand, am fost la planning familial unde mi-au fost recomandate aceste anticonceptionale mentionandu-mi k imi vor folosi si in rezolvarea problemelor cu fata. Nu am acnee foarte grava doar k imi apar niste cosuri dureroase sub piele si uneori reusesc sa le si storc. Acum sunt la a doua folie de marvelon dar inca imi mai apar nu ca inainte dar mai apar. Vreau sa imi spuneti dc a luat cineva dc sunt bune? Va multumesc Offline #2 2008-11-05 13:48:38
Re: Marvelon trateaza acneeamergi la un dermatolog...el iti va recomanda pastilele pt ten... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-11-05 16:05:00
Re: Marvelon trateaza acneea
mai ai rabdare...poate te vor ajuta si cu cosurile happy with him...inlove with him... Offline #4 2011-09-29 14:28:56
Re: Marvelon trateaza acneeabuna ,de la marvelon trec cosurile? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|