homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Proiectarea didactica-2

#20 2007-11-24 12:53:43

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Re: proiectarea didactica

merci mult de tot ..sper ca nu a fost prea mare deranjul, imi e de mare ajutor

#21 2007-11-24 13:29:02

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

hey, ce deranj? doar aici e un forum in care ne ajutam neconditionat! sper sa iti fie de folos sugestiile mele! dc imi mai aduc aminte ceva, voi posta!

#22 2007-11-24 13:35:44

ioana_4
Diamond member

da, dar ti-ai luat din timpul tau ca sa mi scrii atata..multumesc mult

#23 2007-12-07 19:20:29

theSame_ElaElis
Hero member

ai avut lectia? cum a fost? ce ai predat? cum ai procedat? cum au rectionat elevii?

#24 2007-12-08 04:32:57

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

voi va amintit cum eram noi copiii cand aveam "ora deschisa"? si noi tremuram de emotie. si incercam sa pastram linistea in clasa si sa fim cat mai pe placul profesoarei. si mereu aveam tendintza sa ne uitam la persoanele din spatele clasei. si ce dragalasi mai eram noi in camasute albe. si mereu primeam un premiu smile din partea profesoarei. doamne ce bucurosi mai eram

apropo. nu stiu nimic in domeniul asta, dar ma gandesc ca daca le-ai promite un premiu celor care participa activ la ora i-ai motiva sa se pregateasca si mai bine pentru lectia respectiva. dar eu zic, ca dupa ora, sa le pui la toti cate o nota mare in catalog big_smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

#25 2007-12-08 09:44:50

ioana_4
Diamond member

theSame_ElaElis a scris:

ai avut lectia? cum a fost? ce ai predat? cum ai procedat? cum au rectionat elevii?

a mers f bine...am predat, la sfarsit le am dat si cate un  joculet,. au fost destul de cooperanti.

Ultima oara a fost editat de ioana dinu (2007-12-08 09:45:05)

#26 2007-12-08 09:53:39

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

bela a scris:

tot off: nu sunt 99%la fel...ma refer la profii universitari...cel putin la stat

cu cateva mici excepti eu am niste super profi si nu sunt la facultate de stat

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#27 2007-12-08 10:49:17

theSame_ElaElis
Hero member

flrramona21 a scris:

voi va amintit cum eram noi copiii cand aveam "ora deschisa"? si noi tremuram de emotie. si incercam sa pastram linistea in clasa si sa fim cat mai pe placul profesoarei. si mereu aveam tendintza sa ne uitam la persoanele din spatele clasei. si ce dragalasi mai eram noi in camasute albe. si mereu primeam un premiu smile din partea profesoarei. doamne ce bucurosi mai eram

apropo. nu stiu nimic in domeniul asta, dar ma gandesc ca daca le-ai promite un premiu celor care participa activ la ora i-ai motiva sa se pregateasca si mai bine pentru lectia respectiva. dar eu zic, ca dupa ora, sa le pui la toti cate o nota mare in catalog big_smile

de acord; o nota dupa cum merita fiecare!!!! nu nota maxima pentru toti! ca fuge catalogul! isi ia campii! big_smile mhhhm! eu sunt destul de exigenta si au note mari cei care invata cu adevarat!

#28 2007-12-08 11:14:16

vreausaninga
Full member
Inregistrat: 2007-01-20

eu am avut lectie dechisa anu trecut.si eram la liceu.tipa care venise sa-si tina ora trebuia sa predea istorie dar cu referire la religie...si am facut-o K.O.lol asa ca depinde in ce fel de clasa esti repartizat sa predai...nu e prea indicat la o clasa e filologie in care sunt 4 olimpici nationali.( si la istorie si la romana)lol saraca nu mai stia ce sa faca...noi ii comparam istoria cu niste carti, o bagam in filozofie si in istorie mult mai profund decat ar fi vrut ea.La final ghici cine se speriase, noi sau ea?lol ca sa nu mai zic ca at knd a iesit profesorul ce o verica i-am dat noi intrebarile pe care ar fi trebuit sa le puna ca sa fie mai interesanta ora. Si nu spun k nu era pregatita. fata era pregatita..si-a ales insa prost clasa:))

"Cred in valoarea de schimb a iluziilor..."

#29 2007-12-08 13:32:43

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

daca faci modulul pedagogic, la practica ai voie sa pui note in catalog? yikes

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#30 2007-12-08 14:16:50

ioana_4
Diamond member

nu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.