homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Insarcinata?

#1 2011-09-19 16:31:43

AnonimG2
New member
Inregistrat: 2011-04-27

Insarcinata?

Buna.Sunt impreuna cu prietena mea de aproape 7 luni si,aproape tot timpul cand facem sex folosim coitul intrerupt [insa ceva mai mult,adica tot timpul ma spal bine de tot (apa si sapun la greu),urinez normal (nici prea mult,nici prea putin) si dupa ma spal a 2-a oara) ].Intotdeauna m-am tras inainte sa-mi vina [niciodata la limita] si terminam ba prin umpic de masturbare,ba prin oral...(deci nici vorba sa ma scap "inauntru"). Dar,acu 4 zile au inceput s-o doara sanii,durere nu mare,suportabila si doar la atingere..insa au durut-o o zi,doua zile pauza,si azi de dimineata iar au durut-o.[mentionez ca are ciclu' regulat de 30 de zile si ca ultima data i-a venit pe 28 August]. Ne e frica de o posibila sarcina,insa s-a mai intamplat sa o doara sanii si inainte [adica asa,la jumatatea lunii (nefiind dureri premenstruale) ].

O parere?

#2 2011-09-19 16:40:41

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Insarcinata?

Se mai intampla sa doara sanii chiar si cu mai mult timp inainte de menstra. Nu trebuie neaparat sa fie vorba de sarcina. Bine, un oarecare risc poate ca exista ... si lichidul preejaculator contine spermatozoizi; dar, la fel de bine, poate sa fie normal.

Nu stiu ce sa va zic sa faceti mai mult decat sa asteptati menstra ... Un test de sarcina ar fi concludent la 21 de zile de la contact, sau la 7 de la intarzierea menstrei ( daca va fi cazul ), doar ca toate contactele au fost, intr-o oarecare masura, cu risc ... Deci ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2011-09-19 16:46:05

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

urinatul+spalatul dupa ejaculare reduc sansele la aproape 0; cu toate astea, coitul intrerupt nu va fi niciodata o metoda contraceptiva 100% sigura, oricate masuri de precautie v-ati lua.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#4 2011-09-19 16:47:37

AnonimG2
New member

O mica intrebare : De ce spui ca toate contactele sunt cu risc..Din cate stiu si m-am informat,lichidul preejaculator vine fix la putin timp inainte sa iti vina..

#5 2011-09-19 16:54:26

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

spune ca este cu risc pentru ca ce faceti voi pur si simplu nu e sex protejat. nu inteleg cum puteti alege sa nu va protejati, cand exista atatea metode eficiente. urinatul si spalatul nu reduc riscul la zero, nici pe departe. pentru ca o femeie sa ramana insarcinata e practic nevoie de 1 spermatozoid si acel spermatozoid poate ajunge unde are nevoie chiar daca tu te speli cu acid sulfuric sau daca faci pipi de o suta de ori.
altfel, chiar daca pe internet scrie altfel, tu nu poti controla eliberarea de spermatozoizi prealabil ejacularii. pur si simplu e posibil sa se produca o sarcina.
scriu despre sarcina pentru ca vad ca asta e problema voastra. de unde deduc ca aveti analizele la zi, ca pentru mine una hiv-ul ar fi o problema mult mai stresanta decat o sarcina.
mult succes si mai bine protejati-va.

Publicitate

loading...

#6 2011-09-19 17:08:52

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

AnonimG2 a scris:

O mica intrebare : De ce spui ca toate contactele sunt cu risc..Din cate stiu si m-am informat,lichidul preejaculator vine fix la putin timp inainte sa iti vina..

Cum zice moksha ... Anonim, un contact cu risc este orice contact la care nu s-a folosit o metoda contraceptiva realmente EFICIENTA - in cazul vostru ( sau o metoda contraceptiva nefolosita ca lumea, sau una care a dat gres ... ). Ori coitul intrerupt nu e CHIAR cea mai eficienta metoda contraceptiva ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#7 2011-10-01 11:40:51

AnonimG2
New member

Buna.Revin cu alte ingrijorari...Prietenei mele i-a venit ciclul,dar primele 4 zile i-a venit normal [abundent,rosu] si 2 zile i[-a venit maroniu/negru si mai putin. Exista vre-un motiv de ingrijorare? [mentionez ca am facut doua teste si ambele au fost negative].

#8 2011-10-01 13:00:09

moksha
Hero member

nu cred ca exista nici un motiv de ingrijorare. testele insa nu au nici o relevanta daca nu au trecut 3 saptamani de la contact, tu stii, nu mai imi amintesc acum.
in plus, exista ingrijorare pentru ca nu v-ati facut analizele si ar trebui sa vi le faceti. dar cum am mai zis, voi stiti ce e mai important.
succes!

#9 2011-10-02 15:34:52

AnonimG2
New member

Bun,au trecut 3 saptamani de la contact si testele au fost negative. In plus,analizele sunt la zi [adica,la ce te referi exact cand zici de analize? HIV,Sifilis,alte boli cu transmitere sexuala?]. Aa,inca o intrebare : Fix cand a inceput sa ii vina maroniu/negru s-a racit foarte tare..are vreo relevanta? [adica,i-a venit primele 4 zile rosu,normal...si apoi s-a racit foarte tare si i-a venit maroniu/negru]. Astept raspuns,mersi.

#10 2011-10-02 16:14:59

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nu are nicio relevanta, sunteti ok insa va recomand sa alegeti impreuna o alta metoda de protectie cu o eficienta mai mare

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#11 2011-10-02 16:58:08

moksha
Hero member

AnonimG2 a scris:

Bun,au trecut 3 saptamani de la contact si testele au fost negative. In plus,analizele sunt la zi [adica,la ce te referi exact cand zici de analize? HIV,Sifilis,alte boli cu transmitere sexuala?]. Aa,inca o intrebare : Fix cand a inceput sa ii vina maroniu/negru s-a racit foarte tare..are vreo relevanta? [adica,i-a venit primele 4 zile rosu,normal...si apoi s-a racit foarte tare si i-a venit maroniu/negru]. Astept raspuns,mersi.

da, hiv, sifilis, hepatita b etc.

#12 2011-10-02 20:11:22

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

Dar ce parere aveti daca folosesc ca si metoda de contraceptie coitul intrerupt pe perioada celor 7 zile in care trebuie protectie suplimentara in cazul in care am uitat sa iau intr-o zi pastila, si am luat-o cam dupa 11 ore?

Ultima oara a fost editat de deea_si (2011-10-02 20:43:56)

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#13 2011-10-02 20:23:23

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

asta cu coitul intrerupt e asa ca sa nu fie ... nu e nici protectie protectie nu e nici cu protectie zero, e ceva la mijloc. Daca esti foarte ghinionista, cele 11 ore de intarziere plus coitul intrerupt pot rezulta intr-o sarcina

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.