homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruatie dupa chiuretaj

#1 2011-09-28 19:05:17

B_Elisabeta
New member
Inregistrat: 2011-04-06

Intarziere menstruatie dupa chiuretaj

Buna seara. Am o problema si va rog sa ma ajutati. In data de 19 august am facut o intrerupere de sarcina din motiv de convenienta, nu din considerente medicale. Operatia a decurs ok, nu am avut probleme ulterioare. Pana in aceasta data nu mi-a venit menstruatia, si astazi se implinesc 40 de zile de la intrerupere, si am inteles ca menstruatia trebuie sa apara intr-o perioada de 30-40 de zile de la operatie. As fi mers la doctor pentru a-mi prescrie ceva ca sa apara menstruatia, dar nu mai am cand din cauza ca maine plec din tara. Este normal sa intarzie si mai mult de 40 de zile? Am citit pe internet mai multe pareri, si unele indicau ca este posibil ca menstruatia sa lipseasca o luna. Sa mai astept? Am cumparat o cutie de Duphaston, pentru ca aceste pastile mi-au fost prescrise la 15 ani cand mi-a lipsit o menstruatie, si au avut efect. Poate sa ma ajute cineva sa imi spuna cum trebuie sa le iau? Va rog f mult, multumesc.

Ultima oara a fost editat de B_Elisabeta (2011-09-28 19:07:48)

#2 2011-10-03 22:23:09

kinder
Full member
De la: constanta
Inregistrat: 2007-02-06

Re: Intarziere menstruatie dupa chiuretaj

in speranta ca raspunsul nu e prea tarziu...iti pot raspunde prin experienta proprie dar nu te baza pe acest fapt. eu am facut avort pe 21 iulie si am avut prima menstra pe 27 august. medicul mi-a zis ca voi avea prima menstra aproape de 2 luni. ar fi fost bine sa vezi un medic insa pentru ca e posibil sa ai uterul inchis. eu plecam la 2 dupa masa din tara si la pranz eram la gineco sa mai fac o verificare...asa de speriata am fost. Daca ar fi asa ai avea si dureri in zona pelvisului inferior. spune-mi daca la momentul de fata ti-a venit si am sa incerc ma interez la medicul meu....merg la control curand

niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.