|
Nu esti logat.
Amigdalita cronica#1 2011-10-03 03:50:46
Amigdalita cronicaBuna tutoror,va rog daca stiti un DR ORL-ist bun recomandatimil si mie.Va multumesc!! Offline #2 2011-10-03 22:13:52
Re: Amigdalita cronicaeu am fost diagnostica cu amigdalita cronica acum 6 ani si am facut 6 luni de moldamin, am vazut cam 3 medici in speranta ca ma vor ajuta...toti vroiau sa imi faca tratament soc cu antibiotice injectabile si sa imi scoata amigdalele. asta era acum 6 ani. ma saturasem de injectii si m-am dus sa cer parerea unui medic homeopat care m-a scapat de amigdalita in 3 luni, si de atunci nu am mai avut probleme majore cu gatul...doar mici raceli niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #3 2011-10-03 22:35:55
Re: Amigdalita cronicaCe tratament, kinder ? Si eu am amigdalita cronica si ma chinui ingrozitor .. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|