homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urinari cu arsura si discomfort , precum si senzatii de urinare dese

#1 2011-10-04 21:57:58

punks not dead
New member
Inregistrat: 2011-05-08

urinari cu arsura si discomfort , precum si senzatii de urinare dese

De cateva zile incoace am uneori o senzatie aproape continua de urinare. Atunci cand merg la toaleta spre sfarsitul mictiunii simt ca peretele vezical precum si portiunea care se simte ca si cum ar fi clitorisul dar spre interior este dureros de incordata. Simt mici arsuri si uneori manacarimi. Urina este normala, fara miros de amoniac si fara sange. Culoarea un galben pal. Este posibil sa fie de la o candida care cred ca o am? Si daca da, pana ajung la medic ce crema as putea sa folosesc sa fie eficienta atat pentru aparatul urinar cat si pentru mancarimi. Am incercat lomexin, pentru ca asta mni-a fost recomandat d emedic la ultima vizita pentru candida dar as mai dori si alte pareri. Va multumesc

#2 2011-10-04 22:13:13

daenarys
Vizitator

Re: urinari cu arsura si discomfort , precum si senzatii de urinare dese

mie imi suna a infectie urinara poate e asociata si cu o candida smile
cel mai bine e sa mergi acum in faza asta acuta si sa faci un sumar de urina si urocultura smile

#3 2011-10-05 10:19:30

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

punks, asta e mai degraba infectie urinara decat candida, deci lomexinul nu te ajuta, il iei degeaba.
urmeaza sfatul sakurei si pana primesti rezultatul (dureaza cateva zile) ia urinal akut 1/zi si bea multe, multe lichide.

#4 2011-10-05 11:05:00

punks not dead
New member
Inregistrat: 2011-05-08

ok multumesc mult pentru raspunsuri

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.