Virgina (22 de ani). un sfat va rog.-5
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.
alexandra_17 a scris:Maria, nu te mai ingrijora atat. Eu mi-am inceput viata sexuala la peste 22 ani si iti garantez ca e foarte bine. Am avut destui prieteni inainte, cea mai lunga relatie a mea anterioara actualului (celui caruia m-am daruit) a fost de 3 luni de zile. DE CE? Pentru ca toti erau niste cretini, ma plictiseau si nu stiau decat sa incerce sa mi-o traga (ca sa folosesc expresiile lor). Si tocmai pentru ca eram VIRGINA. Incercau sa ma descurajeze si sa ma faca sa cred ca doar ei m-ar vrea asa, ca ei sunt super baieti. Dar n-am cedat, caci defapt multi ma doreau doar pentru ca eram VIRGINA. Maria, prea putine fete majore sunt virgine, si baietii de peste 22 - 23 ani nu prea mai vror minore, nu vor sa riste, insa poftesc la virgine, ti-o garantez din proprie experienta. Asa ca nu-ti face griji, esti mai mult decat ok pentru ca esti asa cum esti. Sincer, desi mi-am inceput viata sexuala doar de 3 luni, cu un super baiat, care chiar mi-a demonstrat ca ma merita, inca ma mai gandesc la perioada virginitatii... Nu pot sa spun ca perioada asta nu are placerile ei, e plina de arome, dar inocenta virginitatii, timiditatea specifica, sunt atatea lucruri care o fac mirifica. Fii mandra de tine pentru ca esti virgina, fi mandra de tine pentru ca esti femeie, fi mandra de tine caci toti cei care incearca sa te descurajeze defapt te invidiaza sau incearca sa te manipuleze ca sa te aiba si acest lucru pentru ca le terzesti pofte. Vei gasi pe cineva sa te merite, unde te astepti mai putin. Multa bafta, te pup!
uite maria inca un exemplu cu final fericit
- luisjota
- Hero member
- De la: ...madrid al cielo
- Inregistrat: 2009-12-27
...tot ce spuneti sunt povesti de fetitze cu funditze care cred in printi albastrii pe cai albi...realitatea e alta imi pare rau ca va trezesc asa brusc
fucking perfect...
- Violete.Purpurii
- Diamond member
luisjota a scris:...tot ce spuneti sunt povesti de fetitze cu funditze care cred in printi albastrii pe cai albi...realitatea e alta imi pare rau ca va trezesc asa brusc
ai putea sa ne rezumi si noua realitatea pe care o vezi tu ?
- luisjota
- Hero member
nu exista realitati diferite, ci moduri distincte de a vedea aceeasi realitate...nu zic ca ar fi rau, fiecare interpreteaza realitatea in felul lui...
fucking perfect...
- alexandra_17
- New member
- De la: Craiova/Bucuresti
- Inregistrat: 2010-08-09
luisjota, eu am trecut prin ce trece maria, mai putin sau mai mult... si realitatea nu e sumbra, doar pare asa pentru ca pofteste la fructul pe care inca nu l-a gustat... atunci cand il va gusta va vedea cat de savuros este, insa isi va aduce aminte cat de placut e si sa poftesti la acel lucru. daca realitatile nu sunt diferite, doar modurile prin care vedem aceste realitati sunt distincte... de ce sa incercam sa ne facem singure rau prin a apela la interpretarea negativa a realitatii? sunt parti bune si rele in absolut orice, trebuie doar sa incercam ca fiecare lucru sa il indreptam inspre a-si indeplini scopul bun... eram pesimista la maxim in adolescenta, dar am reusit sa ma maturizez si sa vad luisjota ca tot raul care mi se intampla se intampla doar pentru ca eu cautam raul in tot... maria, incearca sa te bucuri de viata asa cum este ea, bucurate de fiecare moment si nu lasa pe nimeni iti strice viata, ca viata ta e cel mai de valoare lucru pe care il ai. va pup pe toate si multa bafta
esentele tari se tin in sticlute mici
- luisjota
- Hero member
numai pe fete le pupi?
fucking perfect...
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- maria22.maria
- New member
- Inregistrat: 2010-08-10
alexandra_17 a scris:eu am trecut prin ce trece maria, mai putin sau mai mult... si realitatea nu e sumbra, doar pare asa pentru ca pofteste la fructul pe care inca nu l-a gustat... atunci cand il va gusta va vedea cat de savuros este, insa isi va aduce aminte cat de placut e si sa poftesti la acel lucru. daca realitatile nu sunt diferite, doar modurile prin care vedem aceste realitati sunt distincte... de ce sa incercam sa ne facem singure rau prin a apela la interpretarea negativa a realitatii? sunt parti bune si rele in absolut orice, trebuie doar sa incercam ca fiecare lucru sa il indreptam inspre a-si indeplini scopul bun... eram pesimista la maxim in adolescenta, dar am reusit sa ma maturizez si sa vad luisjota ca tot raul care mi se intampla se intampla doar pentru ca eu cautam raul in tot... maria, incearca sa te bucuri de viata asa cum este ea, bucurate de fiecare moment si nu lasa pe nimeni iti strice viata, ca viata ta e cel mai de valoare lucru pe care il ai. va pup pe toate si multa bafta
Multumesc Alexandra pentru mesajele tale. Ai dreptate, pana la urma conteaza cum privesti lucrurile.
Da, sunt subiecte pe forum despre vaccinul anti HPV, insa toate sunt destul de vechi (2-3 ani) si nu prea am gasit pe cineva care sa fi facut vaccinul. As fi vrut sa vad daca e cineva pe acest forum care si-a facut vaccinul inainte de inceperea vietii sexuale si cum a fost dupa aceea. Din ce am citit pana acum, vaccinul nu are reactii adverse (altele decat are orice alt vaccin) si cum am mai spus, tare ma bate gandul sa-l fac. [adica, cred m-as expune dupa aceea unor riscuri inutile pe care acest vaccin le elimina] Deci, nu ma poate ajuta nimeni care a facut acest vaccin cu cateva cuvinte din propria experienta in aceasta privinta? Alexandra, tu ai facut acest vaccin inainte?
- alexandra_17
- New member
- De la: Craiova/Bucuresti
- Inregistrat: 2010-08-09
Nu am facut vaccin, insa am folosit prezervativ la contactul sexual. Iar de luna aceasta am sa iau AC, dupa ce am consultat-o pe Dna dr Cristescu Evelyn. Nu am facut analize pentru ca amandoi am fost virgini. Insa daca nu am fi fost virgini probabil as fi facut analize inainte sa iau AC, insa nu cred ca as fi facut vaccin (in vaccinuri nu prea am incredere deoarece am avut o intamplare mai putin placut de la un vaccin antigripal si mi-a ramas mie o repulsie fata de vaccinuri). Dar daca eu sunt putin dilie cu vaccinurile nu inseamna ca nu e bun. Eu zic sa vorbesti cu un medic, s-ar putea sa fie o varianta chiar buna.
Pup toata lumea
esentele tari se tin in sticlute mici
- eph
- Hero member
- Inregistrat: 2011-04-06
.
Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:02:44)
- clala81
- New member
- Inregistrat: 2011-10-06
Spune-mi si mie care e diferenta intre a ti-o pune la 16 ani sau la 22? Eu, de exemplu, mi-am pus-o la 16 ani cu un tip care ma iubea enorm insa eu nu, am simtit ca vreau sa o fac si am facut-o. Pe actualul l-am cunoscut la 20 ani, suntem impreuna.......... momentul nu il decizi tu, eu cred in soarta. Nu toti barbatii isidoresc virgine. Al meu mi-a spus ca este mai bine asa ca nu voi mai fi curioasa sa vad cum e si alta, le-am incercat inainte de el, asta insemnand 3 inaintea lui, nu va ganditi la 100. Sexul oral.........am fost convinsa ca nu il voi practica never....... si ghici am avut cumva eu initiativa? Da. Ok, recunosc dupa vreo 2 ani, dar a venit de la mine, deci nu iti mai fa atatea probleme. EL nu trb sa fie marea iubire, trb sa simti ca il doresti.Esti la inceput nu trb sa iti doresti sa ramai cu primul. Si apropo de locul in care se va intampla, cred ca este mai bine sa te mai gandesti daca vrei atat de mult sa fie la tine, cred ca este mai bine sa te vada altcineva decat parintii tai (prinda), cred ca mai bine ai lui.....(cine stie daca ii mai vezi)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|