|
Nu esti logat.
Facultate Spania#1 2011-10-06 20:51:04
Facultate SpaniaBuna! Sunt stabilita in Spania de 6 ani, anul asta dau bac-ul si as vrea sa ma intorc in Romania si sa-mi incerc norocul la Jurnalism in Bucuresti. In primul rand as vrea sa stiu daca este recunoscuta diploma de la bac de aici. Eu nu mai vreau sub nicio forma sa raman aici, nu mi-a placut niciodata, astept de mult sa plec. Aici nu mai e ce a fost odata, nu se mai fac contracte de munca pt. romani, in fine... mama nu e de acord cu plecarea mea, si as vrea sa o pot convinge cumva, i-am zis ca pt. jurnalism imi trebuie neaparat sa stiu limba romana la perfectie, deci nu am cum sa urmez aici o facultate de Jurnalism si apoi sa vin in Romania sa muncesc, cand eu poate nici sa scriu corect n-o sa stiu. Vreau sa stiu daca, in cazul in care as urma aici in Spania o facultate de Jurnalism, diploma ar fi recunoscuta in Romania. Chestia cu "prestigiul" mi se pare cliseu, mai ales in meseria pe care o vreau eu, nu pot sa fiu jurnalista cand eu nu stiu sa leg 2 cuvinte in limba romana. Multumesc anticipat. Offline #2 2011-10-06 21:22:29
Re: Facultate SpaniaCe poti sa spun e ca te descurci mai mult decat sa legi 2 cuvinte, pt cineva care a facut scoala in alta tara. Mult mai bine decat unele fete de aici (de pe forum) care sunt la liceu si iti sar ochii pana citesti ce scriu ele. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #3 2011-10-07 20:44:45
Re: Facultate Spaniamersi frumos, kathrynn! eu chiar nu mai am de gand sa stau pe-aici, mi-e foarte greu, Spania e o tara foarte trista si chiar daca o sa ma chinui putin mai mult, o sa vin acolo la faculta. In fine, mersi pentru raspuns!! Offline #4 2011-10-08 00:44:05
Re: Facultate SpaniaEu zic ca mama o sa te inteleaga pana la urma si oricat de dur n-ar suna, cred si eu ca nu-i normal sa faci jurnalism in o oricare alta limba decat ceea in care planuiesti tu sa lucrezi mai tarziu Bafta ! Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|