|
Nu esti logat.
Nevoie de ajutor#1 2011-09-15 17:51:07
nevoie de ajutorBuna ziua.Ma numesc Madalina si am 18 ani,sunt noua pe acest forum si am mare nevoie de ajutorul vostru. Offline #2 2011-09-16 08:33:16
Re: nevoie de ajutorse poate face analiza de secretie chiar daca esti virgina ti se va preleva secretie "mai de la intrare", nu din adancuri. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-09-16 14:24:03
Re: nevoie de ajutormultumesc de raspuns yoyolina.da am folosit prezervativ.sper sa fie totul bine,sa fie asa cum spui tu insa nu stiu ce sa zic...dupa cum am spus am avut aceasta problema si inainte de primul contact sexual. apropo..as vrea sa intreb,despre crema Canesten ce spuneti? Offline #4 2011-09-16 15:17:29
Re: nevoie de ajutorspunem despre crema canesten sa nu o folosesti aiurea, fara sa mergi la medic. deci eu te sfatuiesc sa mergi la medic, e cel mai bine din toate punctele de vedere. Offline #5 2011-10-08 21:47:26
Re: nevoie de ajutorcanesten=clotrimazol, dar daca nu stii ce ai, de unde stii ca-i buna ? of, of, fetelor, parca va mananca medicul pe masa aia. inteleg ca nu te duci pe gratis, dar in rest? alte motive mi se par... si cu banii... exista prioritati, printre care ar trebui sa fie si sanatatea, mai ales cea sexuala. poate vreti si copii odata si odata Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|