homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nevoie de ajutor

#1 2011-09-15 17:51:07

madutza00
Membru
Inregistrat: 2011-09-15

nevoie de ajutor

Buna ziua.Ma numesc Madalina si am 18 ani,sunt noua pe acest forum si am mare nevoie de ajutorul vostru.
In urma cu o saptamana am decis sa imi incep viata sexuala cu iubitul  meu(partener stabil de 4 ani).Nu am mers chiar pana la capat fiind durerile destul de mari astfel incat ne-am oprit si vom continua data viitoare..
Problema ar fi...de ieri am inceput sa am mancarimi puternice intre labii,acum zona este destul de rosie si parca putin inflamata.Am examinat zona cu ajutorul oglinzii si intre labii se vede o iritatie sa ii spun asa,mai mult ca niste taieturi dar parca in interior...sunt multe multe punctulete albe cat un varf de ac si toate una langa alta.Arata ca si cum m-as fi scarpinat si s-ar fi intins.Am si o scurgere abundenta cu aspect branzos
Eu m-am mai confruntat cu aceasta problema si acum un an cand am folosit clotrimazol pentru mancarime si Cuminol.Mi-au trecut atunci toate simptomele chiar si scurgerea aceea,insa iritatia aceea nu a trecut nici pana astazi cand a inceput sa ma manance.Spuneti-mi va rog ce ar putea fi,daca ati mai intalnit,cum se poate trata?Are legatura cu faptul ca mi-am inceput viata sexuala?Eu as dori sa merg la medic ptr ca ma ingrijoreaza iritatia aceea care nu se vindeca insa sunt nedumerita...as dori sa fac un test de secretie,niste analize,insa nu stiu ce mi-ar putea face doctorul la control,tinand cont de faptul k eu nu am mers pana la capat cu iubitul meu si atunci daca mi-ar introduce nu stiu ce pe acolo as avea dureri mari..ce parere aveti?astept raspunsurile voastre,multumesc ca aveti rabdare sa cititi

#2 2011-09-16 08:33:16

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: nevoie de ajutor

se poate face analiza de secretie chiar daca esti virgina smile ti se va preleva secretie "mai de la intrare", nu din adancuri.

probabil te-ai iritat pt ca nu ai fost lubrifiata, iar el a si fortat putin smile sper ca ati folosit prezervativ tongue

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-09-16 14:24:03

madutza00
Membru
Inregistrat: 2011-09-15

multumesc de raspuns yoyolina.da am folosit prezervativ.sper sa fie totul bine,sa fie asa cum spui tu insa nu stiu ce sa zic...dupa cum am spus am avut aceasta problema si inainte de primul contact sexual. apropo..as vrea sa intreb,despre crema Canesten ce spuneti?

#4 2011-09-16 15:17:29

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

spunem despre crema canesten sa nu o folosesti aiurea, fara sa mergi la medic. deci eu te sfatuiesc sa mergi la medic, e cel mai bine din toate punctele de vedere.

sanatate si succes!

#5 2011-10-08 21:47:26

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

canesten=clotrimazol, dar daca nu stii ce ai, de unde stii ca-i buna tongue ? of, of, fetelor, parca va mananca medicul pe masa aia. inteleg ca nu te duci pe gratis, dar in rest? alte motive mi se par... si cu banii... exista prioritati, printre care ar trebui sa fie si sanatatea, mai ales cea sexuala. poate vreti si copii odata si odata

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.