homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema !

#1 2007-12-09 15:43:27

skumpi
Vizitator

Problema !

nu stiu unde mi`a disparut celalalt topic " posbil candidia ? " nustiu whateverrr...
cum am zis in celalalt topic, d o saptamana am o secretie alba , mancarimi, disconfort la urinat si din ce am citit eu pe net pare a fi candidia...si am vazut k cica ajuta iaurtu, ceaiu d galbenele, crema de galbenele...
d vineri m`am tot facut cu iaurt...m`am spalat cu ceai d galbenele si apoi am pus crema d galbenele si spre mirarea mea secretia nu mai e asa abundenta...mancarime ff putin ...
ce o fi insemnand ? k trece ? nustiu

#2 2007-12-09 15:46:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Problema !

probabil a ajutat dar daca e candida fara niste ovule nu trece.iaurtul se pune dupa ce faci trat.cu ovule.si nu strica sa faci si o analiza la secretie

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-12-09 15:57:11

skumpi
Vizitator

o sa incerc sa fac sapt asta !
dar am o nelamurire...dak nu se transmite dc trb sa ia si partenerul tratament ?

#4 2007-12-09 16:01:39

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

se transmite dar foarte greu.prima data cand faci candida primesti doar tu tratament,daca recidiveaza trebuie sa ia si el ceva.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-12-09 16:14:12

skumpi
Vizitator

aha.. I get it smile
merci

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.