|
Nu esti logat.
Inhibarea sexuala#1 2011-10-02 17:53:40
Inhibarea sexualaBuna, Am 28 de ani dar am o problema ... in urma unor tratamente pentru candida m-am pomenit cu o situatie nu prea placuta si anume: libidou lipsa, nu ma excit sexual mai deloc..vagin uscat, lubrifiere naturala lipsa...de orgasm nu mai zic.De cele mai multe ori orge atingere a partenerului mi se pare deranjanta. Ma poate sfatui careva unde trebuie sa ma adresez cu asemenea probleme? Medicii ginecologi se pare ca nu prea au o treaba cu asemenea manifestatii..mai nu mi-ar zice ca nu sunt sexologi sau psihologi. Poate un medic bun ceva in Iasi? Offline #2 2011-10-02 18:35:49
Re: Inhibarea sexualaginecologul trebuia sa iti prescrie, in cadrul tratamentului, si ceva pentru refacerea echilibrului florei vaginale (o flora vaginala sanatoasa trebuie sa fie si bogata in lactobacili). un inamic al libidoului ar putea fi anticonceptionalele, in caz ca iei. Offline #3 2011-10-02 20:42:26
Re: Inhibarea sexualaDar esti sigura ca ti-a trecut problema? Sau esti in perioada imediat dupa vindecarea de candida? Intreb pentru ca si eu am avut probleme si pe perioada tratamentului si cateva zile dupa ma deranja si sa ma ating singura acolo jos cand ma spalam, iar acum am o problema la san si tot asa, e jenant si cand ma ating singura. E adevarat ca fiind virgina altcineva nu m-a atins. Offline #4 2011-10-04 09:51:30
Re: Inhibarea sexualaProblema cu vaginul uscat si inhibarea sexuala a aparut mai inainte de ultima manifestarea a candodozei ,cam cu vre-o 2-3 luni (mentioneza ca candidoza e recidiva si e al treilea tratament in cursul acestui an). De la ultimultratament au trecut cam 10 zile. Offline #5 2011-10-04 11:56:32
Re: Inhibarea sexualace imi vine in minte acum este ca poate nu ti-a dat tratamentul bun pentru candida. personal nu am avut, dar am auzit mereu pe forum ca o candidoza rezistenta se trateaza cu medicamentul care iese la antifungigrama. ai facut o antifungigrama inainte sa iti prescrie tratamentul? Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-04 15:02:27
Re: Inhibarea sexualaSunt tare interesat si eu de situatia asta.... Partenera mea (varsta - 29) are aceeasi problema de ceva vreme.... tratament dupa tratament, care sunt bune. Ii trece candida asta o vreme, dar reapare. Problema mea e aceeasi. Vagin uscat, lipsa libidou... Cu vaginul am rezolvat-o cu lubrefiant (Durex). Dar lipsa libidoului e destul de stresanta, caci nu are chef de sex mai mult de o data pe saptamana... Traieste clipa! Offline #7 2011-10-04 17:36:37
Re: Inhibarea sexualade unde vine lipsa libidoului? de la creieras, cum zice cosmin "vai, am secretie nu stiu cum, daca simte vreun miros ciudat (care cel mai probabil nu exista), daca se scarbeste pt ca sunt bolnava jos" etc etc daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2011-10-04 23:42:24
Re: Inhibarea sexualaPartenerul meu stie de situatia mea...dar acesta problema persita si cand nu aveam secretia cauzata de candidoza, si cu tot efortul meu de a ma calma si a ma relaxa, pur si simplu nu reusesc. Offline #9 2011-10-05 15:37:07
Re: Inhibarea sexualaDitaRina, Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-10-05 15:39:20) Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #10 2011-10-06 15:55:11
Re: Inhibarea sexuala
Multumesc de raspuns. Clar ca 2 beri iti amorteste partea creierului care-ti spune ca "nu e bine, o sa ma doara, imi apar iar secretii" Si la noi merge "tratamentul" asta foarte bine. Traieste clipa! Offline #11 2011-10-06 22:53:43
Re: Inhibarea sexualasi eu am avut o perioada destul de lunga de "nechef", a fost nasol si stiti de ce? pentru ca doar timpul a rezolvat-o. Am stat despartiti o perioada (de nevoie) si acum credeti-ma ma numesc singura nimfomana. Asa ca eu cred ca cel mai bine e sa nu mai aveti contacte sexuale o vreme. Amagiti-va.......... sau mai bine zis amageste-te si dupa aia o sa il doresti tu mai mult decat el. Inca o chestie eu in aceasta perioada am "invatat" sa ma masturbez, m-au ajutat mult filmele. Offline #12 2011-10-11 10:05:58
Re: Inhibarea sexualaMerci fain pentru feedback...am sa mai postez aici in cazul in care rezolv cumva situatia...poate se mai confrunta careva cu probleme de genul asta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|