|
Nu esti logat.
Sarcina sau nu???-2#20 2011-10-10 23:25:50
Re: sarcina sau nu???si eu spun la fel. mergi la ginecolog. o sa fii uimita de comportamentul lor. se comporta perfect normal si vb frumos cu pacientii. e ma rusine sa nu te ducii decat invers...de unde esti? poate iti recomand eu pe cineva.. Offline #21 2011-10-11 01:05:39
Re: sarcina sau nu???ma confrunt si eu cu o problema: ultima menstra a fost pe 7 iunie. cand am vazut ca imi intarzie am facut teste de sarcina si nimic.in august cand m-am intors de la mare am avut niste scurgeri (credeam ca e inceputul dar a fost doar o alarma falsa) si atunci nu m-am protejat in nici un fel.intrebarea mea: e posibil daca dupa 2 luni de lipsa menstra si neprotejare sa fie sarcina?mentionez ca am mai avut probleme de genu si de data asta m-am dus la endocrinolog, mi-a facut analize dar trebuie sa asptept pana pe 26 octombrie pt rezultate. Offline #23 2011-10-11 23:34:55
Re: sarcina sau nu???dupa contactul neprotejat nu Offline #24 2011-10-12 00:16:37
Re: sarcina sau nu???
raspunsul meu este: da, e posibil. Offline Publicitateloading...
#25 2011-10-12 15:07:54
Re: sarcina sau nu???mi-am facut testul azi, nu e bebe. ramane sa astept pana pe 26 sa vad rezultatul analizelor. multumesc oricum pt raspuns. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|