homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament cu cervugid-nedumerire

#1 2011-10-08 18:22:57

bcriss
Membru
Inregistrat: 2011-10-08

tratament cu cervugid-nedumerire

O mare nedumerire
in urma unui set de analize: test papanicolau rezultate fara probleme cu nici un tio de leziune si secretiei vaginale mi-a fost recomandat un tratament cu  cervugid.
la examinarea secretiei vaginale
                  - flora a fost gasita fara semnificatie patogena
                  -examen micriscopic: leucocite rare, celule epiteliale numeroase, flora microbiana ( bacili gram pozitivi)
     pe medic il deranjeaza acei bacili gram pozitvi, si de aceea a recomandat cervugid...dar eu din tot ce am citit pe forum acestia sunt bacilii buni...
acum nu mai inteleg..sunt buni sau nu...sa incep sa iau cervugid 10 zile ??.. sau sa cer recitirea intregului set de analiza la alt medic nustiu
Multumesc..

#2 2011-10-09 15:15:45

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: tratament cu cervugid-nedumerire

probabil ca acei bacili gram pozitiv sunt Doderline ( e de bine sa fie prezenti). dar ma gandesc ca n-or fi singurii bacili gram pozitiv care exista, or mai fi si altii de natura patogena (  hmm ), desi in acelasi buletin de analiza zice ca flora nu are semnificatie patogena.... poate ar fi fost buna si o cultura ca sa ne lamurim. parerea mea ar fi sa mai ceri o parere de la alt medic. cel putin eu asa as face daca as fi in locul tau. cu un tratament nenecesar poti face mai mult rau decat bine.
sanatate!

#3 2011-10-09 16:47:55

bcriss
Membru
Inregistrat: 2011-10-08

Multumesc mult pentru raspuns cred ca cel mai bine ar fi sa consult inca un medic si asa voi face smile

#4 2011-10-12 17:13:49

amethyst
Membru
Inregistrat: 2011-10-12

Buna. Am si eu o nedumerire, daca ma puteti ajuta. Am o rana pe col pentru care deocamdata fac tratament cu Cervugid. A doua cutie am administrat-o si in timpul menstruatiei. Menstra insa a fost ceva mai decolorata decat de obicei. Are vreo legatura cu tratamentul sau ar trebui sa dau repede o fuga la medic? Va multumesc mult.

#5 2011-10-12 17:35:18

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu, e normal sa fie asa. s-a amestecat cu ovulul si de aceea. stai linistita.

Publicitate

loading...

#6 2011-10-12 20:32:37

amethyst
Membru
Inregistrat: 2011-10-12

big_smile Mersi mult de tot, Anca

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.