|
Nu esti logat.
Tratament cu cervugid-nedumerire#1 2011-10-08 18:22:57
tratament cu cervugid-nedumerireO mare nedumerire Offline #2 2011-10-09 15:15:45
Re: tratament cu cervugid-nedumerireprobabil ca acei bacili gram pozitiv sunt Doderline ( e de bine sa fie prezenti). dar ma gandesc ca n-or fi singurii bacili gram pozitiv care exista, or mai fi si altii de natura patogena ( ), desi in acelasi buletin de analiza zice ca flora nu are semnificatie patogena.... poate ar fi fost buna si o cultura ca sa ne lamurim. parerea mea ar fi sa mai ceri o parere de la alt medic. cel putin eu asa as face daca as fi in locul tau. cu un tratament nenecesar poti face mai mult rau decat bine. Offline #3 2011-10-09 16:47:55
Re: tratament cu cervugid-nedumerireMultumesc mult pentru raspuns cred ca cel mai bine ar fi sa consult inca un medic si asa voi face Offline #4 2011-10-12 17:13:49
Re: tratament cu cervugid-nedumerireBuna. Am si eu o nedumerire, daca ma puteti ajuta. Am o rana pe col pentru care deocamdata fac tratament cu Cervugid. A doua cutie am administrat-o si in timpul menstruatiei. Menstra insa a fost ceva mai decolorata decat de obicei. Are vreo legatura cu tratamentul sau ar trebui sa dau repede o fuga la medic? Va multumesc mult. Offline #5 2011-10-12 17:35:18
Re: tratament cu cervugid-nedumerirenu, e normal sa fie asa. s-a amestecat cu ovulul si de aceea. stai linistita. Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-12 20:32:37
Re: tratament cu cervugid-nedumerireMersi mult de tot, Anca Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|